Haberler

Yeni Yıla Açlık Greviyle Giriyor

Karabük'te Çaycılık Yapan Bir Esnaf, Belediye Başkanını ve Hizmetlerini Savunduğu İçin Kendisine Karşı Tavır Alıp Çay İçmeyen Müşterilerine Kızarak Açlık Grevine Başladı.

Karabük'te çaycılık yapan bir esnaf, belediye başkanını ve hizmetlerini savunduğu için kendisine karşı tavır alıp çay içmeyen müşterilerine kızarak açlık grevine başladı.

Alınan bilgiye göre, çaycı Zafer Canpolat, çay verdiği esnaflara AK Parti'li Karabük Belediyesi'nin çalışmalarını savunmaya kalkınca, çalışmalardan rahatsız olan esnaflar çaycıya tavır alarak çay içmemeye başladı. Bunun üzerine Zafer Canpolat da esnafları protesto etmek amacıyla açlık grevine başladı. Eylemle yeni yıla giren Canpolat, "Karabük Belediyesi'nin Kayabaşı Mahallesi'nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmalarından memnun kalıyorum. Ben de çaycı olduğum için esnafa çay verdiğim sıralarda bu

çalışmaları anlatmaya başladım. Ancak esnaf arkadaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı yolun tek şeride düşmesi sonucu iş yapamaz hale geldiklerini söyledi. Her seferinde bunun düzeleceğini söylememden dolayı esnaf arkadaşlar bana tavır alarak çay içmeyi kesti. Üstüne üstelik borçlarını dahi ödemiyorlar. Benim tek suçum, belediye başkanının çalışmalarını savunmam. Ben de bu yüzden, ekmeğimin kölesi olduğum için hak mücadelesi başlattım. Esnafın bu tavrına karşı eylem ve açlık grevi başlattım" dedi.

(YE-SD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title