Haberler

Yeni Sezonda 55 Dizi Var

Dizilerde Oynayan Ünlüler Yeni Sezona Bölüm Başına Uçuk Fiyatlarla Başladı. Rekor Ücret İse 40 Bin YTL ile Pınar Altuğ'da. ve Onu Hülya Avşar ile Emrah İzliyor.

Yeni sezonda TV kanalları 30 yeni yerli dizi ile start aldı. Geçen yıldan devam eden dizilerle birlikte bu rakam 55'i buldu. Dizilerde rol alan oyunculara ödenen ücretler kişiden kişiye değişiyor. Oyuncunun kimliği ve daha önce oynadığı dizilerin reyting başarısı, alacağı ücreti belirlemede çok önemli. Dizilerde bu güne kadar en yüksek oyuncu ücreti 'Kurtlar Vadisi' dizisinde baş rolde oynayan Necati Şaşmaz'a ödendi. Şaşmaz bölüm başına kazandığı 75 bin YTL ile rekoru elinde bulunduruyor. Şu anda ise dizilerden en yüksek ücreti bölüm başına 40 bin YTL ile, Pınar Altuğ, Emrah ve Hülya Avşar kazanıyor. Oynadıkları diziler yapımcıya ve kanala para kazandırdıkça başrol oyuncuların kazançları da yıldan yıla çoğalıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title