Haberler

Yeni Sahada İlk Maç Oynandı

Güncelleme:

Ceylanpınar'da yapımı tamamlanan sentetik çim sahada ilk maç oynandı. Maça Kaymakam ve ASKF yöneticileri ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Valiliği'nin destekleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı bütçesinden yaptırılan yeni sentetik çim sahada Ceylanpınar spor kulüplerinin amatör ligindeki maçları oynandı. Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; yapımı devam eden ve küçük bazı ayrıntıların dışında tamamlanma noktasına gelen çim sahada ilçenin iki spor kulübü olan Demirspor ve Ceylanpınar Belediye Spor A takımları ve genç takımları ilk maçlarını gerçekleştirdi.

İlk defa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri ile yapılan görüşmeler neticesinde deplasman yerine kendi sahalarında amatör lig müsabakalarını oynayan takımlardan Ceylanpınar Belediyespor 4-3 mağlup olurken, Demirspor, Şanlıurfa Bağlarbaşıspor'u 5-4 mağlup etti.

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Dağlı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü V. Abdullah Arslan ile kulüp yöneticileri ve taraftarın katıldığı müsabakalar halktan yoğun ilgi görürken kulüpler ve taraftarlar sahada emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Maçları izlemeye gelen taraflar da ilçeye yakışır bir saha olduğunu gençlerin kötü alışkanlıklar yerine spor faaliyetlerine yöneleceklerini, bu güne katılarak kendilerine moral veren, Kaymakam Sarı tüm davetlilere teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ceylanpınar Musa Sarı Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title