Haberler

Yeni Halk Otobüsleri Kasım Ayında Hizmete Girecek

Güncelleme:

Siirt Belediyesi bünyesinde, şehir merkezinde toplu ulaşımda yaşanan sorunların çözümü için Siirt Belediye tarafından toplu ulaşımda kullanılmak üzere alınacak 25 adet halk otobüsünün Kasım ayında halkın hizmetine sunulacak.

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde toplu ulaşımda yaşanan sorunların çözümü yönelik 25 adet halk otobüsünün alınması için alınan karar doğrultusunda otobüslerin alınması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken çalışmalar kapsamında Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Ulaştırmadan Sorumu Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Ulaştırma Birimi Teknik ekip açılanları Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Isuzu otobüs fabrikasını ziyaret etti.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve beraberindeki, Isuzu fabrikasında otobüs üretimi yerinde inceleyerek, yetkilerden bilgi aldı.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Belediye yönetimi olarak Nisan ayında belediye meclisince, şehir merkezinde toplu ulaşımda yaşanan sorunların çözümü yönelik 25 adet halk otobüsünün alınması için alınan karar doğrultusunda otobüslerin alınması için başlatılan çalışmalar kapsamında İlbank'a yaptıkları kredi başvurunun Ağustos ayı sonunda kabul edildiğini ifade ederek, kredinin kabullünden sonra Siirt'te en uygun ve Siirt'te servisi olan bir otobüs markası almak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bu nedenle halk otobüsü olarak kullanılan otobüslerin üretimlerini yerinde görmek ve teknik bilgi almak amacıyla Isuzu otobüs firmasının fabrikasını konuyla ilgili belediye çalışanları ile ziyaret ettiklerini ve Kasım ayı sonuna kadar Siirt Belediyesi bünyesinde halk otobüslerinin, Siirt halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Siirt Belediyesi Sabri Özdemir Selim Sadak Isuzu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title