Haberler

Yeliz Yeşilmen ile Bahçeli'nin Gündem Değerlendirmesi

Güncelleme:

Eşiyle birlikte Bahçeli'yi ziyaret eden Yeliz Yeşilmen, çektiği özçekim fotoğrafı "Ülke durumlarını konuştuk ve özçekim olmadan olmaz" yazısıyla paylaştı.

Tunceli ziyareti ve hükümete yönelik eleştirileri ile gündeme gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugün sürpriz 2 ziyaretçisi vardı.

30 Mart yerel seçimlerinde Adana'nın merkez Çukurova ilçesinin MHP'li Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, eşi Yeliz Yeşilmen'le birlikte makamında Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

"ÖZÇEKİM OLMADAN OLMAZ"

Bahçeli ile çektirdiği fotoğrafı Instegram hesabından paylaşan Yeşilmen, fotoğrafın altında "Değerli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettik. Kahvesini içtik. Ülke durumlarını konuştuk ve özçekim olmadan olmaz" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeliz Yeşilmen Devlet Bahçeli Tunceli Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (5)

Sedat Can:

yorumllar niye yayinlanmiyo Habe rcommmmm ?????? Bahceliyimi tutuyonuz , Tutun tutun sanki bisey yapacak secimlerde

2
0
yanıtYanıtla
Hakan uyanik:

Su surata Bakin fazla laf edmeye gerek Yok. Hakaretide Sevmem . Anlayanlar anlar , Reis dedigin Reis gibi olur , Bu ne La .

2
0
yanıtYanıtla
Mazlumu getirin:

Bahceli cek Git Artik.

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

bahçeli birgün bingöle geldimi gelmedi burası vatan deilmi

0
0
yanıtYanıtla
aloneMobil-ANDROID:

sizmi idare edeceksiniz memleketi vay babam vay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title