Haberler

Yaz Okulu Açılacak…

Arkansas Üniversitesi (Unıversty Of Arkansas - Lıttle Rock) ve Gümüşhane Fen Lisesi İşbirliği ile Cebeli Yaz Okulu'nun Üçüncüsünün 25 Haziran'da Açılacağı Bildirildi.

Arkansas Üniversitesi (Unıversty Of Arkansas - Lıttle Rock) ve Gümüşhane Fen Lisesi işbirliği ile Cebeli Yaz Okulu'nun üçüncüsünün 25 Haziran'da açılacağı bildirildi.

Cebeli Yaz Okulu ile ilgili olarak Tertip Komitesi adına bir açıklama yapan T. Gökhan Kömürcüoğlu, yaz okuluna 15-18 yaş grubunda olan lise 1. 2. ve 3 sınıflarında öğrenci olanların katılabileceğini söyledi.

Kömürcüoğlu açıklamasında, “Yaz okuluna katılacak olan öğrenciler İngilizce seviye belirleme sınavından geçirilecektir.Yaz okuluna katılmaya hak kazanan öğrencilerden 60 günlük pansiyon ücreti olarak 300 ytl alınacaktır. İki ay sürecek yaz okulu süresince öğrencilere İngilizce ve bilgisayar kursu verilecektir. Kursları başarı ile tamamlayanlara Arkansas Üniversitesi tarafından düzenlenen belge verilecektir. Ayrıca, çok üstün yetenekli öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da onaylanmış protokol çerçevesinde Amerika'da, ilgili üniversite eyalet içi statüde eğitim görme imkanı tanınacaktır.” dedi.

(OY-İRT-Y)

21.06.2007 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title