Haberler

Yaşıtı Olan CHP'nin Kuruluşunu Kutladı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde CHP'nin 88'inci kuruluş yılı kutlamalarına elindeki CHP bayrağı ile katılan 88 yaşındaki Emine Akar, partililerden yoğun ilgi gördü.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde CHP'nin 88'inci kuruluş yılı kutlamalarına elindeki CHP bayrağı ile katılan 88 yaşındaki Emine Akar, partililerden yoğun ilgi gördü. Partili gençlere nasihatlerde bulunan Akar, bir kilometrelik kortej yürüyüşüne katılamadı.

Yatağan İlçesi'ndeki CHP'nin 88'inci kuruluş yıldönümü kutlamaları, CHP İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu bina önünde başladı. İlçe Teşkilatı'nda toplanan partililerden biri olan 5 çocuk, 19 torun sahibi 88 yaşındaki Emine Akar elinde CHP bayrağı ile ilgi odağı oldu. Burada partili gençlerle bir süre sohbet eden Akar, bastonuyla ayakta durmaya çalıştı. Kortejde yer alamayan ve kutlamalara oğlu Hüseyin Akar'ın yardımıyla katılan Emine Akar, genç partililere, "Bu parti Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere emanetidir. Ben 88 yaşındaki akranım olan partimi hiçbir zaman bırakmadım sizler de bırakmayın" diyerek nasihat verdi.

Daha sonra çok sayıda partili yaklaşık bir kilometre yürüyüp Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulunurak İstiklal Marşı'nı söyledi. Yatağan, Bencik, Bozüyük ve Yeşilbağcılar'ın CHP'li Belediye Başkanları ile Muğla İl Genel Meclisi Başkanı CHP'li Cemal Gürpınarı'ın da hazır bulunduğu kutlamalar düzenlenen etkinliklerde gün boyu devam edecek. - Muğla / Yatagan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title