Haberler

Yaşar Arslan Muhtarları Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi ile Bartın Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi ile Bartın Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan, ilk önce Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesini ziyaret etti. Arslan, Başkan Hayati Er ve muhtarlarla sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı Hayati Er ve muhtarlar aday adaylığı sürecinde Yaşar Arslan'a başarılar diledi. Yaşar Arslan, daha sonra Bartın Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Aday Adayı Arslan, Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay ve muhtarlarla sohbet ederek destek istedi.

Gelinen süreçte çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Yaşar Arslan, "Bizleri bu yoğun işlerinin arasında kabul eden değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bartın'da 6 yıl boyunca il başkanı olarak görev yaptım. Düşüncelerimizi paylaşmak ve sizlerden destek istemek için buradayım. Amacım sadece hizmet etmektir. Burada asla küçük hesaplar yapmayacağız. Hedefimiz ve amacımız 7 Haziran 2015'te Bartın'dan 2 milletvekili çıkartmaktır. Bartın'da 11 tane aday adayımız var. Hepsi işi yapabilecek kapasitededir. Tüm aday adayı arkadaşlarımız içinizden biri, ancak ben daha çok sizin içinizden biriyim. Ben Bartın'da yaşayan biri olarak kendimi daha hazır hissediyorum. Teşkilattan gelen birisi olarak bu göreve talibim. İnşallah Rabbim bizi mahcup etmez" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Arslan Ak Parti Türkiye Bartın Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title