Haberler

Kepçe ile yaprak sarması yedirdi

Güncelleme:

Edirne'de kepçe operatörü Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını, kepçeye bağladığı çatal ile yaprak sarmasını kardeşine yedirerek gösterdi.

Kepçe ile yaprak sarması yedirdi

EDİRNE - Edirne'de kepçe operatörü Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını, kepçeye bağladığı çatal ile yaprak sarmasını kardeşine yedirerek gösterdi.

Edirne'de yaşayan aile mesleği olan kepçe ve hafriyat işine devam eden 26 yaşındaki Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Daha önce çakmak yakmak ve birçok deneme yapan Fidan, bugün öğle yemeğinde yaprak sarması aldı. Yaprak sarması yerken iddiaya giren abi kardeş, kepçenin diğer ucuna bağladığı çatal ile başladı. Bugüne kadar hiç rastlanmayan bir yöntemle kardeşine kepçenin ucuna taktığı çatal ile yaprak sarması yedirdi.

"İddiayı kaybettik"

Kardeş Tarık Fidan, "Abimle iddiaya girdik, bana çatal ile yaprak sarma yedirince iddiayı kaybettik sağlık olsun" dedi.

"İlk denemem değil"

Daha önce kepçe ile değişik denemeler yapan operatör Tayfun Fidan, "İlk bu değil, daha önce yine iddia ile kepçe ağzı ile çakmak yakma yapmıştım. Denemelere devem edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Edirne Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title