Haberler

İstanbullular Bayramın Son Gününde Denize Girdi

Güncelleme:

Kurban Bayramının son gününde bazı İstanbullular, Arnavutköy Sahili'nde denize girerek serinledi. Bebek Sahili'nde ise çocuklar yüzdü.

p>ARNAVUTKÖY Sahili'nde bayramın son gününde bazı vatandaşlar denize girerek yüzdü. Bebek Sahili'nde ise daha çok çocukların yüzdüğü görüldü.

Kurban Bayramının son gününde bazı İstanbullular, sıcak havanın da etkisiyle sahil kenarlarında keyif yaptı. Birçok vatandaş, Arnavutköy Sahili Akıntıburnu'nda boğazın serin sularına atlayarak yüzdü. Bazıları denize atlayıp kendilerini akıntıya bırakarak eğlendiler. Boğaz'da serinlemeyi tercih edenlerden Doğan Kahveci, "Arnavutköylüyüz, her sene gelir yazları burada yüzeriz. Burası meskenimiz. Burada çöp birikintisi olmuyor, en keyif aldığımız yer burası. Akıntıya bırakıyoruz kendimizi, yorulmuyoruz. 500 metre ileride merdiven var, oradan çıkıyoruz" dedi. Yüzenlerin ve güneşlenenlerin yanında bazı vatandaşlar da yanlarında getirdikleri yiyeceklerle piknik yaptı. Ailesiyle gelen Buket Ayan, "Akşam, sabah, öğlen keyif yapmaya geliyoruz, ailemizle. İstanbul'un gözbebeği, tam merkezi bir yer. Gayet keyif alıyoruz. Ben yüzmüyorum, çok akıntı var. Eşlerimiz giriyor" diye konuştu. Bebek Sahilinde ise özellikle çocuklu ailelerin bulunduğu görüldü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kurban Bebek Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title