Haberler

Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluştu

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen 'Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' programı, çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından organize edildi. Program kapsamında Fatih Camisi'nde gerçekleştirilen etkinlikte gençler ve aileler bir araya geldi. Program, sabah namazının ardından yapılan dualarla sona erdi.

Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen "Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" programı, İstanbul'da belirlenen camilerde gerçekleştirildi.

Cihannüma Derneği, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Memur-Sen, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve YediHilal Derneği öncülüğünde organize edilen program kapsamında Fatih Camisi'nde de gençler ve aileler bir araya geldi.

Program, kılınan sabah namazının ardından edilen dualarla sona erdi.

Fatih Belediyesi, Fatih Camisi'ne gelen vatandaşlara çorba ikram etti.

"Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında vatandaşlar, Türkiye genelindeki 173 camiye davet edildi.

Kaynak: AA / Yaşam

İstanbul Fatih Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title