Haberler

Ekinci Gümrükhan Esnafıyla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gümrükhan esnafıyla bir araya gelip, yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gümrükhan esnafıyla bir araya gelip, yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde son olarak Gümrükhan esnafını ağırlayan Ekinci, yapılacak çalışlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra esnafla da bir araya gelen Ekinci, Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağı'nda Gümrükhan esnafını ağırladı. Toplantıda, belediyenin yaptığı çalışmalar ve Gümrükhan'da yapılması planlanan çalışmalarla konuşan Ekinci, "Esnafımızın ve şehrimizin faydasına olacak çalışmalarda fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi.

Tarihi Gümrühan'ın geliştirilmesiyle ilgili görüş alışverişi yapıldı

Ekinci, esnafın faydasına olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını ifade ederek, "Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi hem belediye olarak yaptığımız çalışmalar hakkında sizlere bilgi vermek hem de Gümrükhan'la ilgili sizlerin düşüncesini almak. Yaptığımız ziyaretlerde bazı esnaf kardeşlerimizin alanla ilgili talep ve düşünceleri vardı. Bizler de tek sesten ziyade tüm esnafla bir araya gelip alanla ilgili yapılacak çalışmada fikir alışverişinde bulunmak istedik. Sizlerin görüşlerini almak istedik. Eyyübiye bir çok tarihi alanı bünyesinde barındıran ilçemizdir. Dolaysıyla ilçemizin ve esnafımızın her alanda gelişmesi, büyümesi için bizler de yerel yöneticiler olarak her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Aliya İzzetbegoviç Mehmet Ekinci Yaşam Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title