Haberler

Ekinci'den 19 Mayıs Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik Spor ve Bayramını ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik Spor ve Bayramını ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Ekinci mesajında," 19 Mayıs 1919'da Tarihe gömülmek istenen bir millet, Mustafa Kemal önderliğinde Samsun'da başlattığı bağımsızlık mücadelesi ile küllerinden tekrar doğmuş, vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Ecdadımızın bu kurtuluş mücadelesi ve bağımsızlık aşkı başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur. Bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu kendimize kılavuz edersek bu ruh, daha müreffeh ve güçlü yarınlar için azimle çalışmamızı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. Kim olduğunu, hangi tarih ve kültüre sahip olduğunu bilen bir nesil, geleceğini daha sağlam temeller üzerine kuracaktır. Bizi biz yapan ve diğerlerinden farklı kılan tüm yönlerimizin bilincinde olan bir gençlik, ülkemizin geleceğini inşa etme noktasında en büyük gücümüz olacaktır. İlçemiz sınırları itibariyle çok genç bir nüfusa sahiptir. Bunun bilince olarak gençliğe verdiğimiz önem her geçen gün artarak devam etmektedir. Gençliğin milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olması için de yaptığımız çalışmalarla yoğun çaba sarf ediyoruz. Bizlerin böylesine değer verdiği gençliğin de İçerde ve dışarda her türlü şer odağına karşı umudumuz olduğunun bilincindeyiz. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerine yer verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Ekinci 19 Mayıs Samsun Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title