Haberler

Bağcılar'da İnşaatın İstinat Duvarı Çöktü, Okuldaki Öğrenciler Evlerine Gönderildi

Güncelleme:

Bağcılar'da bir ilkokulun yanında bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü. İnşaat çalışanları önlem alırken, okuldaki öğrenciler tedbir amaçlı evlerine gönderildi.

BAĞCILAR'da bir ilkokulun yanında bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü. Okuldaki öğrenciler tedbir amaçlı evlerine gönderildi.

Olay, Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi 1001. Sokaktaki Yavuz Selim İlkokulunda meydana geldi. İlkokulun yan tarafında bulunan inşaatın istinat duvarı sağanak yağışın da etkisiyle çöktü. İnşaat çalışanları açık kalan kısımları brandayla kapatarak önlem almaya çalıştı. İnşaatın temeli ise sağanak yağış nedeniyle suyla doldu. Çökmenin meydana geldiği adrese ihbar üzerine belediye ekipleri gelerek incelemelerde bulundu. Okulda bulunan olan öğrenciler ise tedbir amaçlı evlerine gönderildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Belediyeden arkadaşlarımız, burasıyla ilgili alınacak tedbirler için çalışıyorlar. Şu an itibariyle okulumuz için bir tehlike teşkil etmiyor okul geride kalıyor. Yukarıda yolda bir sıkıntı olabilir mi ona bakacağız, yukarıdaki bina için bir sorun teşkil eder mi onun için belediye ekiplerimiz çalışıyor. Bugün şu an itibarie tedbir amaçlı öğrencilerimizi gönderdik ne olur ne olmaz diye ama şu an için bakıyorum okul için ciddi bir tehdit gözükmemekte. Yol ile yan bina için bir sorun olur mu diye bakacak arkadaşlarımız. Bir bilgim yok burası özel bir şahsın. Konut yapılacak muhtemelen" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Bağcılar Güvenlik Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title