Haberler

Aydın'da kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu bulundu

Güncelleme:

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu jandarma ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Jandarma ekipleri, teknolojik imkanlar kullanarak yaptıkları arama çalışmaları sonucunda kız çocuğunu dikenlikler içerisinde buldu.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu jandarma ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Çobanisa Mahallesi'nde L.B. isimli çocuk arazide kayboldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından bölgeye Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kayıp kız çocuğunun bulunması için çevrede arama başlattı. Teknolojik imkanlardan da faydalanarak drone ile de arama yapan ekipler, kız çocuğunu bir saatlik bir arama çalışmasının ardından dikenlikler içerisinde buldu. Bulunduğu yerden kurtarılan minik kız ailesine teslim edildi. L.B.'nin ailesi de jandarma ekiplerine dikkatli ve duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Jandarma Kuyucak Aydın Jandarma Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title