Haberler

Yarın Regaib Kandili

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Yarın Gece Kutlanacak Regaib Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında, 'Üç Aylar ve Kandiller, Giderek Yalnızlaşan, Maddi İmkanı Artmasına Rağmen Ruhi Yönelişlerini Yitiren Günümüz İnsanı İçin Bir Diriliş Fırsatıdır' Dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, yarın gece kutlanacak Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, ''Üç aylar ve kandiller, giderek yalnızlaşan, maddi imkanı artmasına rağmen ruhi yönelişlerini yitiren günümüz insanı için bir diriliş fırsatıdır'' dedi.

Bardakoğlu, mesajında, bu zaman dilimini fırsat bilerek çekişmeleri ve kırgınlıkları, şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterilmesi çağrısında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu, tüm vatandaşların ve yurt dışında yaşayan soydaşların Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik etti.

Öte yandan, Regaib Kandili dolayısıyla TRT 1'de yarın akşam saat 20.30'da Bitlis'in Tatvan İlçesindeki İbadullah Camisi'nden canlı mevlid programı yayınlanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title