Haberler

Yarın 20 Ülkede Vizyonda

'Bir İhtimal Daha Var'ın Galasında, Dostluk ve Sevgi Sözcükleri Havada Uçuştu.

'BİR İHTİMAL DAHA VAR'IN GALASINDA, DOSTLUK VE SEVGİ SÖZCÜKLERİ HAVADA UÇUŞTU.

Hülya Avşar'ın 52'nci sinema filmi olan 'Bir İhtimal Daha Var'ın galasında, dostluk ve sevgi sözcükleri havada uçuştu. Filmin usta oyuncuları, neşeli sohbetleriyle galada stand-up havası yaşattı.

Yönetmenliğini Uğur Uludağ'ın yaptığı, Hülya Avşar, Müjdat Gezen, Osman Yağmurdereli, Savaş Dinçel, Mustafa Alabora ve Volkan Severcan'ın başrol oynadığı 'Bir İhtimal Daha Var' filminin galası; önceki akşam Maçka G-Mall Sinemaları'nda yapıldı.

Ggalanın ünlü simaları arasında; Mehmet Ali Alabora, Seray Sever, Ceyhun Yılmaz, İlhan Şeşen, Ece Uslu, Deniz Pulaş ve Doğa Rutkay da yer aldı. Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli, 'Bir İhtimal Daha Var' filminin dostluk üzerine kurulu olduğunu belirterek şunları söyledi:

'Filmde bomba yok, silah yok, şiddet yok. Entrikanın olmadığı, sadece dostluğun işlendiği bir film. Bugünlerde böyle bir şeye ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz için 5 arkadaş birleştik ve bu filmi yaptık.' '

Bir İhtimal Daha Var', yarın Türkiye'yle birlikte Almanya, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz, Rusya ve Mısır'ın da aralarında bulduğu 20 ülkede birden vizyona girecek.

Her yıl bir film çevireceğim

Romantik-komedi tarzındaki filmde 'Alev' karakterini canlandıran Hülya Avşar, 'Bu yıl bir film daha yapmayı istiyorum. Artık her yıl bir film yapacağım' diyerek 'Bir İhtimal Daha Var'a dair görüşlerini şöyle ifade etti: 'Çok güzel bir film oldu. Zaten senaryoyu okuduğumda da çok beğenmiştim. Hayatımda hiçbir zaman ümitsiz bir kadın olmadım. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Ancak herkesin yaşadığı olaylara karşı bir ihtimali de olması gerekiyor.' 'Bir İhtimal Daha Var'; oyunculuğa 1983'te 'Haram' adlı filmle başlayan Hülya Avşar'ın 52'nci sinema filmi oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title