Haberler

Yaralıyı Karga Tulumba Taşıdılar

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde Hatalı Sollama Nedeniyle İki Otomobilin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi'nde hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Otomobilin içinde sıkışan ve bilinçsizce dışarıya çıkartılan sürücü karga tulumba bir otomobile taşındı ve ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün akşam saatlerinde D-100 karayolu Büyükkarıştıran Beldesi mevkiinde meydana geldi. Çorlu istikametinden Lüleburgaz yönüne giden 45 yaşındaki Hasan Şentürk yönetimindeki 39 ST 856 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ercan Sert idaresindeki 59 RC 357 plakalı otomobil hatalı sollama sonucu kafa kafaya çarpıştı.

Kazada yaralanan Hasan Şentürk ile diğer otomobildeki 20 yaşındaki Buse Sert ve 42 yaşındaki Feriha Sert çevredekiler tarafından dışarıya çıkartıldı.

Kurtarma ekipleri gelene kadar ise otomobilin içinde sıkışan sürücü Ercan Sert'i çevredekiler sıkıştığı yerden çıkartmak için seferber oldu. Vatandaşlar, otomobilin sıkışan kapısını çekerek açtı ve daha sonra içindeki sürücüyü bilinçsizce kollarını arasına alarak dışarıya çıkartı.

Bu sırada olay yerinde bulunan Sert'in bir yakını ambulans bekleyen diğer otoombilin sürücüsüne saldırmak istedi. Çevredekiler olaya müdehale ederken, yaralıar özel otomobilerle Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title