Haberler

Yapımcı Cihat Şener Vezirköprü'de

Ünlü Yapımcı Cihat Şener, Samsun'un Vezirköprü İlçesinde Öğrenciler ile Söyleşide Bir Araya Geldi.

Ünlü yapımcı Cihat Şener, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde öğrenciler ile söyleşide bir araya geldi.

Cihat Şener, söyleşi öncesi Kaymakam Adem Arslan'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Arslan, Şener'e ilçenin tanıtım CD'si ve plaket hediye etti.

Şener, kaymakamlık ziyaretinin ardından söyleşiye katıldı. Yaklaşan OSS sınavı öncesinde, sınava girecek öğrenciler için Vezirköprü Anadolu Lisesi'nin projelendirdiği, Vezirköprü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen ‘sınav kaygısı, soru teknikleri ve motivasyon' konuları ile ilgili olarak "Öğrencinin Stresini Yenme" isimli söyleşi, yapımcı Cihat Şener tarafından Besma Sosyal Tesisleri'nde verildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Arslan, ''Öğrencilerimizi uzman eğitimci Cihat Şener'le buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçede eğitim kalitesinin yükselmesi için okul müdürlerimizden bize gelen her olumlu projeye destek vermeye hazırız" dedi.

Cihat Şener ise öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde üzerlerine düşenleri yaparken, ailelerin de bu konuda çocuklarına destek olmaları gerektiğine işaret etti. Planlı ve kontrollü çalışmanın önemine değinen Şener, bilgisizlik ve korkunun bir araya gelerek stresi oluşturduğunu söyledi. Şener, öğrencilere yılmadan ve sistemli çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

(ŞU-SA) 12.05.2008 14:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title