Haberler

Yakutiye Belediyesi, Piknik Alanı Yapacak

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi Tarafından Piknik Alanı Yapılacağı Bildirildi

Erzurum Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından piknik alanı yapılacağı bildirildi.

Yukatiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, Tortum yolu üzerindeki 22 dönüm arazi üzerine piknik alanı kuracaklarını, piknik alanının da her türlü ihtiyaca cevap verecek biçimde tasarlandığını belirtti.

Piknik alanı içerisinde, spor tesisleri, çocuk oyun alanları, araç park yerleri, piknik alanları, yapay gölet, kafeterya, yürüyüş bantları, satış birimleri ve kent meydanının yer alacağını ifade eden Korkut, şunları kaydetti: 'İnsanlarımız piknik yapabilmek için Tortum, Ilıca, Hasankale veya Çat tarafına gidiyordu. Bu eksiği dikkate alarak, Tortum yolu üzerindeki bir yerde piknik alanı oluşturmayı düşündük. İçerisinde her türlü ihtiyacın karşılanabileceği, huzur içerisinde piknik yapılacak bir alan oluşturuyoruz. Piknik alanını kameralarla izlenen, güvenliğin ön planda olduğu ve her ihtiyaca cevap verecek biçimde planlıyoruz.'

Korkut, ayrıca tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında, Yakutiye Medresesi'nin etrafından sökülen ağaçların, yeni oluşturulacak piknik alanına dikileceğini ifade etti.

(CD-AYZ-MHD) - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title