Haberler

Yağcılar: 3 Milletvekili Çıkarmaya Başardık

12 Aralık'ta Gerçekleştirilen Genel Seçimlere 48 Milletvekili Adayı ile Giren Kosova Demokratik Türk Partisi Gayri Resmi Sonuçlara Göre Hedefine Ulaştı.

12 Aralık?ta gerçekleştirilen genel seçimlere 48 milletvekili adayı ile giren Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP ) gayri resmi sonuçlara göre hedefine ulaştı.

Seçim sonuçlarını DHA?ya değerlendiren KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, ?Pazar günü gerçekleşen seçimlerin gayri resmi sonuçlarına göre, KDTP 8 binin üzerinde oy almıştır. Bu oy oranıyla KDTP geçen seçimlere göre oylarını yüzde 10 oranında artırmıştır. Bu sonuçlara göre

KDTP 3 milletvekili çıkarmayı başarmıştır. 4?üncü milletvekilini de çıkarma olasılığı büyüktür. Ancak tüm oyların sayılmasını beklememiz lazım? dedi.

Mahir Yağcılar KDTP milletvekillerinin isimlerini soran DHA muhabirine

?KDTP den milletvekili olarak Ben Mahir Yağcılar, Müfera Şinik, Enis Kervan yada Fikrim Damka. Şu anda Merkez Seçim Komisyonunun açıklamalarını beklemekteyiz? cevabını verdi.

KDTP Priştine milletvekili adayı İnci Bölükbaşı da 600?e yakın oy aldı. Bu adayın meclise girip giremeyeceği oyların sayılmasından sonra belli olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title