Haberler

Yabancı Hakem de Çözüm Olmadı

Bulgaristan Kupası İçin Levski Sofya ile Litex Lovetech Arasında Oynanacak Maç İçin UEFA'nın İtalyan Hakem Paolo Dondarini'yi Görevlendirmesi Üllkede Tepkiyke Karşılandı.

Bulgaristan Kupası için Levski Sofya ile Litex Lovetech arasında oynanacak maç için UEFA'nın İtalyan hakem Paolo Dondarini'yi görevlendirmesi üllkede tepkiyke karşılandı.

Maçın taraflarından biri olan birinci lig takımı Levski Sofya yönetimi UEFA'ya rest çekerek, "Hakem Dondarini olursa UEFA'dan çekiliriz" açıklamasını yaptı.

Takımın sahibi Todor Batkov, "Son dönemlerde, Bulgar hakemlerinin çok tartışmalı kararlar alması üzerine karşı takımla anlaşıp, kupa maçı için UEFA'dan yabancı bir hakem görevlendirmesini istedik. Ama adı büyük bir skandalın içinde geçen bir hakemin seçilmesi kabul edilemez. Eğer kararda ısrar edilirse, UEFA'dan çekileceğiz" diye konuştu. UEFA'dan henüz kararla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Dondarini'de Bulgaristan'dan gelen tepkiler hakkında yorum yapmadı.

Hakem Dondarini'nin adı, geçen yıl İtalyan futbolunda deprem yaratan futbolda şike skandalında soruşturma listesinde yeralmıştı. Dondarini hakkında spor mahkemesi 3 yıl 6 ay ceza verirken, temyize giden karar değiştirilmiş ve Dondarini hiç ceza almamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title