Haberler

    Xbox Oyun Konsolu Artık Türkiye'de

    Microsoft Türkiye, Xbox’ı ARAL distribütörlüğünde dağıtacak

    Mahmut Saral - - Microsoft Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan lansmanda, Xbox oyun konsolunun Türkiye'de 19 Kasım tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacağı duyurusu yapılmıştı. Cihazın Türkiye distribütörlüğünü ise, Aral Ithalat firması gerçekleştirecek.

    Xbox, Türkiye oyun ve konsol pazarına girmesi ile birlikte oyun dünyasının yakından tanıdığı Halo 4, Gears of War, Forza Horizon gibi Xbox'a özel oyunlar, diğer taraftan KINECT 'e özel geliştirilen Fable The Journey, Dance Central 3 ve Nike Fitness oyunları ile farklı deneyimler sunmayı amaçlıyor.

    Xbox'ın Türkiye oyun pazarında yerini alması ile birlikte oyunculara Türkçe telefon desteği ve garanti hizmeti de sunulacak. Diğer taraftan Xbox oyun konsolunun ve Xbox Live'ın tamamen Türkçe olması da Türk oyuncular için önemli gelişmeler.

    Microsoft'un Xbox Türkiye basın lansmanına ait görüntü ve bilgilerin yer aldığı sayfamız için tıklayın.

    Microsoft'un geçtiğimiz günlerde Taksim Teknosa'da düzenlediği özel gece satış etkinliğine dair videolar, bilgiler ve resimlerin yer aldığı sayfamız için de buraya tıklayın.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Microsoft Türkiye Mahmut Saral Microsoft Nike Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title