Haberler

    X720 ve Ps4 Arasındaki Savaşı Kim Kazanacak?

    Gelecek nesil konsol savaşını kim kazanacak? Xbox 720 mi yoksa PlayStation 4 mü? Ünlü analist Michael Pachter, savaşı kimin kazanacağını işaret etti!   Endüstri dünyasının ...

    Gelecek nesil konsol savaşını kim kazanacak? Xbox 720 mi yoksa PlayStation 4 mü? Ünlü analist Michael Pachter, savaşı kimin kazanacağını işaret etti!

    & ;

    Endüstri dünyasının ünlü analisti Michael Pachter, bir etkinlik için hazırladığı sunumda, Microsoft'u gelecek nesil konsol savaşının galibi ilan etti. Aşağıda da göreceğiniz sunum sayfasında, Microsoft, Sony ve Nintendo arasındaki savaşı Xbox 720 ile Microsoft'un kazanacağı belirtilmiş. Öne çıkan özellikler olarak ise TV kartı ve Skype katili uygulamalar gösteriliyor.

    Kazanan Xbox 720 mi Olacak?

    Sunumda Sony başlığının altında firmanın bulut hizmeti yükünü sırtlayacak olan Gaikai firmasının avantajları bahsedilirken, Nintendo başlığı altında ise konsol satışlarından dem vurulmasının yanı sıra, el konsollarının akıllı telefon ve tablet satışlarından kötü yönde etkileneceği belirtilmiş.

    Geçmişte oyun ve teknoloji dünyasına dair birçok doğru öngörüde bulunan Pachter'ın bu defa haklı çıkıp çıkmayacağı merak konusu…

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Nintendo Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title