Haberler

Washıngton: İran'ın Nükleer Programı

ABD Başkanı George W. Bush, Uluslararası Toplumun İran'ın Nükleer Programını Durdurmak İçin Daha Fazla Çalışması Gerektiğini Söyledi.

ABD Başkanı George W. Bush, uluslararası toplumun İran'ın nükleer programını durdurmak için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

ABD Başkanı Bush, İran'ın nükleer bomba üretmeden önce durdurulması için uluslararası toplumun iki kat daha fazla gayret göstermesi gerektiğini söyledi. ABD Başkanı Bush, gazetecilerin İran'ın nükleer programında yeni bir aşamaya geldiği ile ilgili haberlere ilişkin sorularına, "Bu haberler bana da geldi. Uluslararası toplumla birlikte İran'ı nükleer programından vazgeçmesi için ikna etmeye çalışmalıyız. Uluslararası toplum nükleer bomba üretmeden önce iki kat daha fazla çalışarak İran'ı durdurmaya çalışmalıdır. Aksi takdirde programlarını sürdürmeye devam ederlerse dünyadan tecrit edilecekler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title