Haberler

Vodafone Türkiye, Gaziantep'e Çıkarma Yaptı

Güncelleme:

Vodafone Türkiye'nin İcra Kurulu Başkan Yardımcıları M. Sinan Kızıldağ ve Engin Aksoy, Gaziantep'te basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vodafone Türkiye'nin İcra Kurulu Başkan Yardımcıları M. Sinan Kızıldağ ve Engin Aksoy, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şehirlerinden biri olan Gaziantep'te basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Vodafone Türkiye'nin Gaziantep'teki yatırımları ile iş dünyasına yönelik çözümleri hakkında bilgi verdi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Gaziantep, Vodafone'un önceliklendirdiği ve önem verdiği iller arasında yer alıyor. Vodafone Türkiye olarak, ülke ekonomisine can suyu sağlayan Gaziantep'e büyük önem veriyoruz. Türkiye'nin en hızlı büyüyen operatörü olarak, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şehrinde varlık göstermekten mutluluk duyuyoruz. Gazianteplilere en ileri mobil teknolojileri sunarak, Gaziantep ekonomisinin daha da güçlenmesine katkıda bulunmayı önemsiyoruz. Gerek Gaziantep, gerekse de Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yapıyoruz. Son üç yılda Gaziantep'e 13,8 milyon TL altyapı yatırımı yaptık. Nakış işler gibi her müşterinin ihtiyacı için koşuyoruz. Aynı dönemde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yaptığımız yatırım miktarı ise yaklaşık 183 milyon TL oldu. Bu rakama Urfa Çağrı Merkezi ve Diyarbakır'da yapılan Santral Merkezi yatırımları dahil" dedi.

Gaziantep'te 60 mağazayla faaliyet gösterdiklerini, Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde toplam satış noktalarının ise 279 olduğunu anlatan Kızıldağ, Gaziantep'te doğrudan 270 kişiye, dolaylı bin 80 kişiye istihdam sağladıklarını, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise doğrudan 637 kişiye istihdam sağlarken, 2.548 kişilik ekosisteme ulaştıklarını söyledi.

Vodafone'un Gaziantep'teki sosyal yatırımlarına da değinen Kızıldağ, sözlerini şöyle sürdürdü, "Gaziantep sosyal yatırımlar açısından da öncelik verdiğimiz iller arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV işbirliğinde yürüttüğümüz "Geleceğe İlk Adım Projesi" kapsamında Gaziantep'te 10, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 71 anasınıfımız bulunuyor. Proje kapsamında 2009 yılından bugüne Gaziantep'te 1.815, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 12.184 çocuğun kaliteli okul öncesi eğitim almasına destek verdik. "Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak" projesi kapsamında, Gaziantep'te 9.691, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 bin 177 gence ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'mızın desteği, Türkiye Vodafone Vakfı'mızın, KAGİDER ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz 'Teknolojide Kadın Hareketi Projesi' kapsamında kadınları iletişim teknolojilerinin sunduğu imkanlarla tanıştırıp, ekonomiye katılımlarına yönelik fırsat eşitliği yaratmak üzere uyguladığımız eğitim programımıza Gaziantepli kadınlar büyük ilgi gösterdi."

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, 2012'de hizmete sundukları Dış Ticaret Hizmet Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimlerini kolaylaştırmak için üç temel avantaj sunduklarını belirterek, "Vodafone Türkiye, her ölçekte işletmenin güvenilir iş ortağı olarak, daha verimli ve daha rekabetçi bir ekonomiyi gerçek kılacak dönüşümün lideri olmaya aday" diye konuştu. Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve HSBC Türkiye işbirliğiyle Türkiye'nin dış ticaret stratejilerini belirlemek üzere hayata geçirilen 'Türkiye İhracat Stratejisi Seminerleri'ni Gaziantep'te başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yıl boyunca Anadolu'nun 10 ilinde yapılacak seminerlerin ilk toplantısı için Gaziantep'i seçtiklerini vurgulayan Aksoy, ihracat stratejileri ve eylem planını Gaziantepli ihracatçı firmalarla paylaştıklarını anlattı.

Vodafone Türkiye'nin, 24 ana sektörde faaliyet gösteren ihracatçıları Türkiye'nin 2023 ihracat stratejileri ve eylem planları hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için oluşturulan TİM Akademi 2023'e İletişim Çözüm Ortağı olarak katkı sağladığını anlatan Aksoy, "Vodafone Türkiye olarak, TİM'in 2023 ihracat stratejilerini ihracatçı firmalarla paylaşmaları için gerekli platformun oluşmasına yardımcı olup, bu platformu sahiplenerek, ihracatçılara verdiğimiz desteğe bir yenisini ekliyoruz. Bu kapsamda, Aralık 2014'e kadar Gaziantep'ten başlayarak Ankara, Kayseri, İzmit, İzmir, Bursa, Denizli, Konya, Mersin, Adana olmak üzere 10 ayrı ilde TİM üyesi firmalara seminerler düzenlenecek" dedi.

Yurt dışıyla iş yapan firmalara sundukları hizmetleri bir adım öteye taşıyarak, hem sabit hem de mobil telefonlardan yurt dışıyla 2 kat daha fazla görüşme avantajı sağlayan Dış Ticaret Destek Paketi'ni Kasım 2012'de hizmete sunduklarını anlatan Aksoy, şöyle konuştu, "Dış Ticaret Destek Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimini kolaylaştırmak için 'mobil telefondan yurt dışını arama', 'sabit telefondan yurt dışını arama' ve 'yurt dışında mobil telefonla görüşme' olarak üç temel alanda avantaj sunuyoruz. Bu avantajlara bu ay bir yenisini ekledik. 150 ülkede mobil internet kullanımını aynı fiyata iki kat veriyoruz. Bu ülkeler arasında Türkiye'nin en çok dış ticaret yaptığı Çin, Irak ve Suriye de var. Mobil teknolojilerin kurumsal abonelerimizin hayatlarını kolaylaştırmasını, onlara fırsat ve avantajlar sunmasını sağlamak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz Vodafone Red Business dünyasıyla, mobil hizmetleri en baştan eksiksiz karşılamayı hedefliyoruz. Red Business abonesi kurumsal müşterilerimiz, tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve interneti yurt dışında kullanma fırsatı sunan Her Şey Dahil Pasaport'u 8 güne kadar hiçbir ek ücret ödemeden kullanabiliyor. Yurt dışında Almanya, Fransa, Hollanda gibi 21 Vodafone ülkesini sanki yurt içini arıyormuş gibi hiçbir ek ücret ödemeden özgürce arayabiliyorlar. 20 milyonu aşkın Vodafone abonesiyle ve 14 milyon sabit hatlardan oluşan toplam 34 milyon numarayla Türkiye'de sınırsız görüşebiliyorlar. Ayrıca sık seyahat eden işletmelere maliyet avantajı sağlıyoruz. Red Business aboneleri; 7/24 ücretsiz Back Up Kişisel Asistanlık'tan faydalanarak seyahatlerini planlayarak, AnadoluJet uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet alarak, havaalanı lounge'larından ücretsiz faydalanarak, yüzde 50 indirimle araba kiralayarak iş seyahatlerini kolaylaştırıyorlar. Red Business ile yoğun bir iş hayatı olan iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara daha verimli bir iş ortamı sağlamayı hedefliyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır Şanlıurfa Gaziantep Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title