Haberler

    Başakşehir, Visca İçin Trabzonspor'dan 5.5 Milyon Euro İsteyince Transfer Rafa Kalktı

    Güncelleme:

    Medipol Başakşehir, Boşnak oyuncu Edin Visca için Trabzonspor'dan 5.5 milyon Euro isteyince görüşmeler başlamadan bitti.

    Trabzonspor'un gözdelerinden biri olan Visca, kulübü Başakşehir'in yöneticilerine, "Ben artık yeni bir sayfa açmak istiyorum. Trabzonspor'un teklifi beni çok heyecanlandırdı. Size hiç sorun çıkarmadım, bir jest bekliyorum" mesajını vermişti. Bu gelişme, Bordo-Mavililer'in kapattığı transfer defterini tekrar açtırdı. Ancak beklenen olmadı.

    ARADA UÇURUM VAR

    Başkan Muharrem Usta ile Başakşehir'in patronu Göksel Gümüşdağ, dün Boşnak oyuncu için bir araya geldi. Usta kapıyı 2 milyon Euro'dan (8 milyon TL) açarken, Gümüşdağ'ın rakamı 5.5 milyon Euro'dan (22.5 milyon TL) açması görüşmeyi kilitledi. Trabzonspor bir kez daha masadan kalktı. Bu rakamlar üzerinden pazarlık yapılamayacağını dile getiren Usta'nın Trabzonspor'a gelmek için elinden geleni yapan Visca'ya da teşekkür ettiği bildirildi.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Göksel Gümüşdağ Muharrem Usta Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title