Haberler

Yolda Bulduğu Baykuş Yavrusuna Sahip Çıktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yavru baykuşun görüntüsü- Arzu Ceyhan'ın açıklaması- Veteriner hekim Cengiz Aslan'ın açıklaması- Yolda bulduğu baykuş yavrusuna sahip çıktı Yolda bulduğu baykuş yavrusuna sahip çıktı- Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu yavru baykuşu tedavi ettirdi Ortaca'da bir kişi yolda bulduğu yavru baykuşa sahip çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yavru baykuşun görüntüsü- Arzu Ceyhan'ın açıklaması- Veteriner hekim Cengiz Aslan'ın açıklaması- Yolda bulduğu baykuş yavrusuna sahip çıktı Yolda bulduğu baykuş yavrusuna sahip çıktı- Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu yavru baykuşu tedavi ettirdi Ortaca'da bir kişi yolda bulduğu yavru baykuşa sahip çıktı.Otomobiliyle trafikte seyrederken yolun ortasında bitkin halde yavru baykuşu bulan Arzu Ceyhan, veterinere götürüp tedavi ettirdi.Ceyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baykuşu trafikte ezilmemesi için yakaladığını söyledi. Havaların çok sıcak olduğunu belirten Ceyhan, bu havalarda insanların hayvanlar için bazı yerlere ekmek ve su bırakması gerektiğini vurguladı.Baykuş yavrusunun serinlemek için yuvasında uzaklaştığı anda düşmüş olabileceğini tahmin ettiklerini anlatan veteriner hekim Cengiz Aslan da "Uzun zaman aç kalmış. İlk tıbbi denetimlerini yaptık. İlgili arkadaşa teslim ettik. Tedavi sürecini takip edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Aslan Ceyhan Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title