Haberler

Yanan otomobilden başından tabancayla vurulmuş cansız beden çıktı

Güncelleme:

Trabzon'da yanan otomobil içerisinden başından vurulmuş bir cansız beden çıktı. Şahsın kimliği tespit edilirken, aralarında para meselesi olduğu öğrenilen iki şüpheli gözaltına alındı.

Trabzon'un Yomra ilçesinde vatandaşlar yanan otomobil, görünce itfaiye çağırdı. Kısa sürede söndürülen araç içerisinden başından vurularak öldürüldüğü tespit edilen Soner Taşkın'ın (35) cansız bedeni çıktı. Taşkın ile aralarında para meselesi bulunduuğu öğrenilen N.A. (42) ve Ö.T. (35) gözaltına alındı.

YANAN ARAÇTA CANSIZ BEDEN BULUNDU

Yomra ilçesi Gülyurdu Mahallesi'nde gece saatlerinde 61 ABU 021 plakalı otomobilin yandığını gören mahalleli, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yapılan incelemede, otomobilde kıraathane işletmecisi Soner Taşkın'ın cansız bedeni bulundu.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Taşkın'ın yapılan otopsisinde, vücudunda kurşuna rastlandı. Bu gelişme üzerine Taşkın ile aralarında para meselesi bulunan N.A. ve Ö.T. gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Yomra Haberler

500

Yorumlar (8)

Crazy:

Trabzonsa nornal kardes geç

2
11
yanıtYanıtla
trabzondan sana:

bir kişi ya da grupların yaptığı her şeyi bir bütüne mal etmeye bayılıyorsunuz. hatta bunun için oturup bu haberlere bakıyorsunuz muhtemelen.

yanıt1
yanıt0
CAN DEP:

Olayin oldugu saate bakmak lazim...12 ,de öncemi yoksa sonrami...

1
7
yanıtYanıtla
sorgula:

yerin şehrin ne farkı var olan genç yaştaki cana oldu

2
1
yanıtYanıtla
Hasán sen:

Kitap okumayan insanlar, Kendilerini asla gelistiremezler. Sadece Yasar Kemal’in romanlarini okusak, gazetelerin ucuncu sayfalari olmaz!

3
0
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Nasıl yani bir insanı öldürüp sonrada arabasıyla birlikte ateşe vermek bu kadar kolay mı?

1
1
yanıtYanıtla
Muhsin:

Lailaheillallah ne oldu bu millete en ufak bir nedenden hemen öldür. Türkiyede insanın d bir tavuk kadar değeri kalmadı . Kısas da hayat vardır buyuruyor yaratan Allah. Beşeri sistemin çok bilmişleri tersini idda ediyorlar. Allahım bizi ıslah eyle .

1
0
yanıtYanıtla
Hasán sen:

Toplum kirlenmis durumda, Sevgi saygi kalmamis. Insanlar otekilestirilmis, Hal boyle olunca gucu elinde bulunduran firsat buldugunda gucsuz olanin girtlagina cokuyor. Vedat turkalinin dedigi gibi sebep ne olursa olsun insanin insani oldurmesini sevmiyorum. Ulkemizde kitap okumayan bir toplum yetisti adeta damarlarinda kan yerine zehir dolasiyor gibi. ( not) Yasar Kemal’in romanlarini okuyun cana kiymaktan vazgecer

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title