Haberler

Veteriner Polikliniği Önündeki Çoban Köpeğini Böyle Çaldı

Veteriner polikliniği önündeki çoban köpeğini böyle çaldı Köpeği çalma anı saniye saniye görüntülenen şahıs yakalandı Köpeğin sahibine kavuşma anlarındaki sevinci de cep telefonu ile görüntülendiGAZİANTEP - Gaziantep'te bir kişi veteriner kliniği önünde bulunan Alman Çoban köpeğini çaldı.

Veteriner polikliniği önündeki çoban köpeğini böyle çaldı

Köpeği çalma anı saniye saniye görüntülenen şahıs yakalandı

Köpeğin sahibine kavuşma anlarındaki sevinci de cep telefonu ile görüntülendi

GAZİANTEP - Gaziantep'te bir kişi veteriner kliniği önünde bulunan Alman Çoban köpeğini çaldı. Güvenlik kameralarının görüntülediği şahıs, polisin yaptığı çalışma ile yakalandı. Sahibine teslim edilen köpeğin kavuşma anındaki sevinci ise cep telefonu ile görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre Şehitkamil ilçesine bağlı Emek Mahallesinde bulunan bir veteriner polikliniğine gelen ve ismi açıklanmayan bir kişiye ait Alman çoban köpeği ortalıktan kayboldu. Köpek sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarından köpeğin çalındığını belirlendi. Kamera kayıtlarında şahsın köpeği önce yanına çağırdığını, kısa bir süre sevdikten sonra ise tasmasından tutarak, köpeği götürdüğü görüldü. Görüntüler üzerine harekete geçen ekipler, şahsın kimliğini belirleyerek, evine operasyon düzenledi. S.K gözaltına alınırken, çalınan köpek de ele geçirildi.

Köpeğin sevinci görüntülendi

Ekipler, çalınan köpeği tekrar sahibine teslim etti. Köpeğin sahibine kavuştu anda ise büyük sevinç yaşadı. Köpeğin o anları cep telefonu ile görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Gaziantep 3. Sayfa Haberler

title