Haberler

Arkadaşının Kızıyla Rol Gereği Sevişen İlhan Şeşen'den Dobra İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim, Erkeğim Ben

Güncelleme:

Usta sanatçı İlhan Şeşen verdiği özel röportajda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şeşen, "Aşık olmadan sevişir misiniz sorusuna "Aşık olmasam da sevişirim, erkeğim ben" cevabını verdi.

İlhan Şeşen, şarkılarını Cem Yılmaz, Eser Yenenler, Ceylan Ertem gibi yıldızların yorumladığı 'Hediyem' albümü hakkında Posta'ya özel röportaj verdi. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren usta şarkıcı özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

İşte İlhan Şeşen'in röportajından özel hayatıyla ilgili samimi açıklamaları;

"KİM NASIL YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜYORSA AŞK ODUR"

Aşk sizce büyü mü yoksa gerçek mi?

Hayatta pek çok konuda asgari müştereklerde birleşmek zorundayız ama bu aşk için söz konusu değil. Kim nasıl yaşadığını düşünüyorsa aşk odur. Tıpkı hissettiğimiz gibi konuşabildiğimiz bir konu olduğu için şarkılarda anlatması da hep kolay gelir bana.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

'BENİ SEVİYOR MUSUN?' SORUSUYLA BİTER AŞK

Peki sevmek mi, sevilmek mi?

Valla belki şairane yaklaşacağım ama taraflardan birinin "Seni seviyorum" demesi ile başlar aşk, yine taraflardan birinin "Beni seviyor musun?" sorusu ile biter. İlişkinin tarafları arasında aşka düşkünlük bakımından fark vardır. İkisi eşit derecede âşık değildir. Günün sonunda da daha az âşık olan bırakır ve öbürüne üzülmek düşer. Aşk böyle saçma sapan bir şeydir. Biri illa ki daha tutkundur.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

"KISKANIYORSANIZ AŞIKSINIZ DEMEKTİR"

Kıskanç mısınız?

Kıskançlık benim kitabımda yoktur ama aşkın kitabının birinci maddesidir. Birini kıskanıyorsanız âşıksınız demektir. Hiç kaçarı yok. Normalde kıskançlık duygusuyla alakam yok ama âşıkken ben bile kıskanırım. Bazen gençler soruyor "Abi sence âşık mıyım?" diye. "Oğlum, tek soruyla anlarım senin âşık olup olmadığını. "Kıskanıyor musun onu?" diyorum. "Deli gibi kıskanıyorum" diyor. O zaman "Geçmiş olsun" diyorum.

Bazıları kıskançlığı tamamen özgüven sorunu olarak görüyor…

Alakası yok. Aşk özgüvenle izah edilemez. Aşk bir kapılma halidir. Orada kurallar geçerli değildir.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

AŞK ACISINI BAŞKA BİRİNE AŞIK OLURSANIZ UNUTURSUNUZ

Peki sizce aşkı bitiren genelde yeni bir aşk mıdır?

Genellikle öyledir. Başka bir sebeple bitse bile ancak yeni birine âşık olduktan sonra diğerinin acısını atlatırsınız. İlaç olur yeni aşk. Başka hiçbir şey eski aşkınızın acısını unutturamaz.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

PLATONİK AŞK SAPKINLIKTIR

Platonik aşka inanıyor musunuz?

Platonik aşk net olarak sapkınlıktır.

Aaaa! Neden?

Öyle. Hukukçuyum biliyorsunuz. Platonik âşık olanlar kusuruma bakmasınlar ama böyle bir aşkı kabul etmiyorum. Dokunmadan aşk, olacak iş değil.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

"EREKEĞİM BEN! AŞIK OLMADAN DA SEVİŞİRİM"

Peki âşık olmadığınız biriyle sevişebilir misiniz?

Evet. Bu da erkeklikle ilgili. Erkeğim ben. Duygu olur tabii. Duygu olmadan olmaz ama her duygunun aşk olmasını beklersek çok bekleriz.

"AŞIK OLDUĞUM KADINLA EVLENDİM ZATEN"

Siz hiç bakire bir kadına âşık olmadınız mı?

Oldum ama onunla evlendim zaten.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Bomba İtiraf: Aşık Olmasam da Sevişirim Erkeğim Ben

"BOŞANDIK AMA HALA BERABERİZ"

Arzu Hanım'la 1974'te evlenip 1993'te boşanmışsınız...

Evet ama hâlâ beraberiz. Ben ona, "Özgür hissetmek istiyorum, boşanalım. Hem de sen babanın emekli maaşını alırsın bu sayede" dedim ve boşandık.

"ONU BIRAKAMAM"

Hâlâ âşık mısınız peki?

Yani… Şey diyelim... Yani, onu bırakamam.

"SORUMSUZCA DAVRANIRSAM MUTLU OLAMAM"

Vefa duygusundan mı?

Vefa, vicdan… Ne dersen artık adına. Onu bırakırsam üzüleceğini biliyorum. Sorumsuzca kendi hayatıma bakarsam mutlu olamam ki! Kendimi tanıyorum.

"SAHNELER BENİ ZORLADI" DEMİŞTİ

Usta sanatçı, Saklı filminde rol gereği arkadaşının kızıyla sevişme sahnelerinde zor anlar yaşadığını söylemişti. Filmde arkadaşının kızıyla aşk yaşayan bir adamı canlandıran 67 yaşındaki şarkıcı Şeşen, "Türkü'nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı." demişti.

Usta Sanatçı İlhan Şeşen'den Şaşırtan Cevap: Aşık Olmasam da Sevişirim, Erkeğim Ben

Kaynak: Magazin

İlhan Şeşen Posta Magazin Haberler

500

Yorumlar (111)

Adınızı Yazın:

ABİ BENİM BİRAZ İŞİM VAR BİZİM ÇOCUKLARA GÖZ KULAK OL DİYE BİR KELAM VARDI VE İTİMAT VARDI ESKİLERDE BEN O ADAMIN YERİNDE OLSAM TAC MAHAL İ AYAĞIMA GETİRSELER O ROLÜ KABUL ETMEM ARKADAŞIMIN KIZI BENİM EVLADIMDIR DER BAŞKA BİR ROL ARKADAŞI ARARDIM HELE KIZ O BENİM DEDEM BEN NEDEN BÖYLE BİR ROLDE OYNAYAYIM DİYEBİLİRDİ GÖRÜNEN O Kİ BU ROLÜ KIZA ERKEK KARDEŞİNLE OYNA DESELER ROL BU YA YADA BABANLA OYNA DESELER YA DA ERKEĞE BACINLA OYNA DESELER ROL YA HANİ OYNARLARMIYDI

70
1
yanıtYanıtla
mehmet:

güya sanat icra ediyolar. başka birisi de rol icabı onun kızıyla sevişir. o da müsamaha gösterir. eee o da erkek değil mi. . ne güzel dünya ohh. . teneşir var teneşirr. . . . .

59
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SANATÇIYMIŞ BARİ BUNLARI KONUŞTURUP HABER YAPMAYIN SİZE DE YAZIKLAR OLSUN !

44
2
yanıtYanıtla
ASLI:

YORUMLARI OKUYUNCA HALKIMIZIN CAHİLLİĞİNE ŞAŞIRMADIM AMA ÜZÜLDÜM. ADAMLAR SANAT FİLMİ YAPMIŞ TABİ BİZİM ARAP HAYRANI GERİCİ CAHİL HALKIMİZ NE ANLAR KALİTELİ SANATDAN. ONLARA AÇ Bİ MÜSLÜM GÜRSES KENDİNİ DOĞRASINLAR. YADA DİRİLİŞ GİBİ UYDRUK DİZİLERLER GAZA GELSİNLER.

4
36
yanıtYanıtla
CAHİL MAHİL:

aslı önce düzgün yazmayı öğren ondan sonra insanların cehaletini kritize et

yanıt6
yanıt0
VATANDAŞIN BİRİ..:

senin yorumunu okuyunca da senin ne kadar çağdaş bir YOBAZ olduğunu ANLADIM. . CİNSELLİK SANAT DEĞİL AHLAKSIZLIKTIR SANAT DİYE AHLAKSIZLIĞA ANCAK SİZİN GİBİ OKUMUŞ CAHİLLER KILIF BULUR. . SEN ŞUNU AKLINDAN ÇIKARMA SAKIN BU TEZİ SAVUNAN İNSANLARIN ÖMÜRLERİNİ NASIL GEÇİRDİKLERİNE BİR BAK. . SONLARI HEP SEFALET OLMUŞTUR. . . DİRİLİŞ ERTUĞRUL''A UYDURUK DİYECEK KADAR KENDİ TARİHİNE CAHİL KALMIŞSIN FARKINDA DEĞİLSİN. . . ACINACAK BİR HALDESİN HABERİN YOK. .

yanıt7
yanıt5
Bos adam:

Sende beyin fışkırıyor bardağa doldur tekrar iç ziyan olmasın. Kadınları cinsel obje olarak görmeyin diyorsunuz sonra neden böyle oluyor insanlar neden cahil yobaz oluyor diye yirtinin. Sen evlendiğin zaman kızın deden yaşındaki adamla sevişse tecavüz ettiler diye kendini yirtarsin değil mi? Madem akıllı birisin yanlış mı düşünüyorum? Yobazlık diye tutturmuş gidiyorsunuz ar namus olmayan bir nesil olacağıma bırakın yobaz olarak şerefli ve namuslu yaşayalım.

yanıt2
yanıt0
Ceyda:

Asli mali sen arap hayranı diyorsun sonrada gidip üç dört karisi olan bir arapları almışsin şimdi millete akıl vereceğine sen kendin sefil yaşantına bak gör salak yaşantıni çok fazla konuşma konuştukça batiyorsun

yanıt1
yanıt0
Khanto:

Adam kaç yaşına gelmiş boş işlerle uğraşıyor şişşt amca senin için Tünelin sonu görünüyor dikkat et kalpten gitme

35
3
yanıtYanıtla
KANTO:

Sence ''Otursun torun baksın '' değil mi ? Vadesini sen mi verdin ?

yanıt3
yanıt14
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title