Haberler

Uçakta Soyunup Dans Etmeye Başlayan Sarhoş Kadın, Ortalığı Birbirine Kattı

Güncelleme:

İbiza'ya yolculuk yapan uçakta sarhoş kadının dans etmesiyle birlikte başlayan kavganın görüntüleri, sosyal medyaya damga vurdu.

İbiza'ya giden uçakta kayda alınan görüntüler sosyal medyada damga vurdu. Yolcular arasında bulunan sarhoş bir yolcu aniden soyunup, kucak dansı yapmaya başladı. O anlar sonrası kayda alınan görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Kadın yüzünden uçağı karıştıran büyük bir kavga çıktı. Uçaktaki bir yolcunun kayda aldığı görüntülerde bir grup yolcunun uçağın ön tarafında kavga ettiği görülüyor.

"BİRDEN SOYUNMAYA BAŞLADI"

Kavgayı kayda alan Josh adındaki yolcu, kadının arkadaşlarının arka tarafta oturduğunu fakat kadının başkalarının yanına gittiğini söyledi. İlginç anları görüntüleyen Josh şöyle konuştu: "Uçağa bindik ve kadının arkadaşlarının hepsi arkada oturuyordu. O ise içki içip ona daha fazla içki veren adamların arasında oturmaya devam etti." Olay karşısında epey şaşıran yolcu "Birden bire dans etmeye başladı ve soyundu. Gerçekten berbat görünüyordu. Ayrıca uçak uçarken koridorda takla atmaya başladı." diye ekledi. Sarhoş kadının videoda olup olmadığı belli değil ama iddia edilen davranışının olaya yol açtığı söyleniyor.

Uçakta Soyunup Dans Etmeye Başlayan Sarhoş Kadın, Ortalığı Birbirine Kattı

FİRMA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Uçak firması ise olay sonrası şöyle bir açıklama yaptı: "Yolcularımızın ve ekibimizin güvenliği ile refahı bizim en yüksek önceliğimizdir. Ekibimiz, tüm olayları değerlendirmek ve çözmek için eğitilmiştir. Bu tür olaylar nadir olmakla birlikte, onları çok ciddiye alıyor ve taciz edici veya tehdit edici davranışlara göz ardı etmeyip onları her zaman takibe alıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya kavga İbiza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (12)

Dürbünlü:

İmanlı biri olmadıgı belli oluyor,gavurluk böyle birşey işte:(((

12
7
yanıtYanıtla
isim:

elinden kitap düşmeyeleri de görüyoruz. imanlı imanlı gece park köşelerinde yada arabaların içinde dekileride görüyoruz.

yanıt0
yanıt0
fsdfgsdfsdfsdf:

gavurluk böyle bi şey? o yüzden mi diğer gavurlar onunla kavga etti? gören de çok ahlaklı bi ülkeyiz sanıcak. . . .

yanıt7
yanıt8
Sarbi Reyiz:

Ben ne zaman uçağa binsem ya bi çocuk ağlar ya biri kusar ya da yanımdaki yolcu korkudan fenalık geçirir. . Böyle soyunup dans eden hiç olmaz nedense :(

5
0
yanıtYanıtla
lko:

bizim müslüman ülkelerini karıştıırlar sonra da uçakta böy le dans ederler tabi

0
4
yanıtYanıtla
jkç.j:

yani İbiza ya giden yolcudan ne beklenirki? alkol uyuşturucu güneş bir araya gelince olacağı bu ))

1
1
yanıtYanıtla
alide:

hiç bir sakınca gormüyorum ortamı güldürüp neselendiemek istemiş bunda ne var ki, silahla tahtit etmemiş ki))))))

0
2
yanıtYanıtla
Maviş:

Silahla tehtit etmemiş zaten direk ateş etmiş :))

yanıt1
yanıt0
Maviş:

Kıyamet mi yaklaşıyor yoksa bizmi kıyameti yaklaştırıyoruz??? İnsanların ar damarı çatlamış fazla vaktimiz kalmadı diye düşünüyorum... Yaradanın da bi sabrı var...

2
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

Bu işin çaresi basit ama uygularlarmı bilmiyorum.çare uçaklarda alkol alımı alkol sokmak yasak olucak.yani no alkol zaten kapalı bir alan olduğu için yasak normaldir.hiç kimse başka birini rahatsız edemez.....

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title