Haberler

Sosyal medya için video çekmek isteyen genci bayıltana kadar dövdüler

Güncelleme:

Sosyal medya uygulamasına video çekmek için toplanan bir grup genç, 15 kişilik başka bir grubun saldırısına uğradı. Kavgada öfkeli grup tarafından ağır darbeler alan 15 yaşındaki genç bayılarak hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medya uygulamasına video çekmek isteyen gençler ile bir başka genç grup arasında kavga çıktı. Kavgada bir genç, karşı grup tarafından bayılana kadar dövülerek hastanelik edildi. Bayılan genci arkadaşları kucaklarında hastaneye yetiştirirken, yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ

Esenyurt'ta meydana gelen olayda, sosyal medya uygulamasına video çekmek için bir araya gelen gençler ile başka bir genç grup arasında kavga çıktı. Bir sitenin kullanılmayan boş alanında video çektikleri esnada aynı alana gelen 10-15 kişilik bir grup henüz bilinmeyen bir sebeple birbirine girdi. İki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

TEKMELERİN ARASINDA KALDI

Kavga esnasında yere düşen Sidar A. (15) tekmelerin ve yumrukların arasında kaldı. 15 yaşındaki genç aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonrası bayıldı. Gencin bayıldığını gören karşı grup, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Daha sonra, arkadaşları yerde hareketsiz yatan arkadaşlarını görünce kucaklarına alarak hastaneye götürdü. Başından ve vücudunun belirli kısımlarından yaralanan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"YERDEKİ ARKADAŞIMIZA BIÇAK ÇEKTİLER"

Bayılan gencin acımasızca dayak yediğini ifade eden arkadaşı, "Biz video çekmek için oraya geldik. Daha sonra bir grup içeriye girerek bize rahatsızlık verdi. Sonra aramızdan bir kişiye bulaşarak kavga çıkardılar. Bizde ayırmak isterken onlarla kavga etmek zorunda kaldık. Arkadaşımız Sidar yere düştü bu sırada onlarda 10-15 kişi yerdeki arkadaşımıza tekme yumruk saldırdılar. Bu gelenlerin yanında bıçakta vardı ve yerdeki arkadaşımıza bıçak çektiler ancak başka bir arkadaşımız üzerine yatarak bu olayı engelledi. Arkadaşın baygın yattığını görüp olay yerinden kaçtılar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sosyal Medya Esenyurt kavga Genç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (11)

MustaFACI:

Cehalet bir devletin ilerlemesine izin vermez

17
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Hep söylüyorum. En tehlikeli yaş grubu 15-22 aralığı. Bu dönemi ne kadar az hata ve hasarla atlatırsalar, ileri ki yaşları için çok iyi olur. Biraz empati, söz dinleme, saygı bu işi çok rahat çözer

14
0
yanıtYanıtla
hackan:

Sende mi BRÜTÜS

yanıt0
yanıt3
Tırnakçı Cemil Amcanız:

İyi video çekmişler işte size hatıra olur :)

5
8
yanıtYanıtla
Alperen:

18 yaş altı gençlik resmen şehir eşkiyaları oldu liseler çetelerin elinde bu itleri sokağa salan ailelere diyecek bilet bulamıyorum aile terbiyesi yok aman çocuğum efendi olun diyen yok poliste dövemiyor mahkemeler zaten suçludan yana ülkenin son hali tabi bu gençleri yarın öbür gün morgtan yada hastaneden toplayınca ağlamayın

11
0
yanıtYanıtla
murat arslan:

EY DEVLETIM uyumayın adalet bakanlıgımız sebebı ne olursa olsun 1 kişiye veya 2 kişiye toplu hucum eden sürüsüne it gurubuna ceza verılmelı duşunun 1 kısıye bes 10 kişi dalıyor ya olseydı ? oyuzden kanun çıkarılmalı sebebı ne olursa olsun ceza almalı hepsı vuran kişiler

8
1
yanıtYanıtla
güldüm:

kime seslendin duyamadım

yanıt1
yanıt0
Madem yiğitsiniz gençler:

Bunların alayını toplayıp savaşa göndereceksin kavga neymiş görsün enikler

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tiktok vs Instagram :DDD

3
0
yanıtYanıtla
M Anadolu:

Gençlik bitmiş. Aile terbiyesi yok. Okulda terbiye yok. Aile çocuğuna oğlum dövülme döv gel ne yaparsan yap diyor. peki. dövülenler bu vatanın evlatları, bir ananın bir babanın evlatları değiller mi ? Bu ne yaman bu ne yalan çelişki kardeşim. Nasıl olacak bu iş. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title