Haberler

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

Güncelleme:

Yıllar önce oyuncu Hande Ataizi'ne attığı tokatla gündeme gelen Sevda Demirel, bir mekandan çıkarken sohbet ettiği gazetecilere, Reynmen'e basın mensubuna saldırdığı için tokat atmak istediğini söyledi.

"Sevda Tokatı" şarkısıyla gündeme gelen şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün gittiği alışveriş merkezinden çıkarken muhabirlerle uzun süre sohbet etti. Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisini görüntülemek isteyen muhabire şiddet uygulayan sosyal medya fenomeni Reynmen hakkında da konuştu.

"SEVGİLİMLE DEĞİL KÖPEĞİMLE YEMEĞE ÇIKIYORUM"

Eskiye nazaran daha sessiz ve sakin yaşamayı tercih ettiğini söyleyen Sevda Demirel, "Gördüğünüz gibi sevgilimle değil artık köpeğimle yemeğe çıkıyorum. Artık daha sessiz sakin yaşıyorum. Avrupa projelerim var uzun süre Almanya'da kalacağım. Orada sahne alacağım" dedi.

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

"REYNMEN'E TOKAT ATASIM GELİYOR"

20 yıl önce Hande Ataizi'ne attığı tokatla yıllarca konuşulan Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisini kız arkadaşıyla görüntülemek isteyen muhabire saldıran Reynmen hakkında da ilk kez konuştu. Demirel, Reynmen için şunları söyledi: "Şu sıralar Reynmen'e tokat atasım geliyor. Bir muhabire el kaldırması çok yanlış bir hareket."

REYNMEN BASIN MENSUBUNA SALDIRDI

Bir mekandan çıkarken Show Tv muhabirinin 'Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorularına aniden sinirlenen Reynmen, "İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Reynmen ardından kız arkadaşı ve kendisini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı. Gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu.

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

Kaynak: Haberler.com / Magazin

sevda demirel Hande Ataizi Reynmen Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (17)

pislik:

Bu çocuk tokadı değil idam edilmeyi hakediyor. Her hareketi çok gıcık

5
15
yanıtYanıtla
kımbu:

Bizim milletimiz böylelerini meşhur etmeyi sever dünya şampiyonu güreşçimiz umurlarında olmaz reymenmiş bilmem neymiş kim lan bu

15
1
yanıtYanıtla
Çiğdem klc:

Bu adamın başarısını bukadar kıskanmayın be kardeşim

5
11
yanıtYanıtla
Defne:

Başarı dediğiniz şey nedir ? İnternette ''tık'' almak mı ? Bunu başarı sayıyor musunuz gerçekten ? Bu başarıysa Barış Manço eserleri hangi kategoriye giriyor sizce ? İnterneti gidince bu çocuğun başarılı hayatı biter hanımefendi yapmayın. .

yanıt4
yanıt4
SABAHATİ KİM DİNLER:

ULAN KADIN BİR TOKATLA LÜX HAYAT YAŞADI YA BE. BAŞKA HİÇ BİR YETENEĞİ MARİFETİ VS BİLMEDİİMİZ SEVDA PARA BİTTİKÇE BİRİLERİNİ TOKATLAYACAK. NE DİYELİM. REYMENNE KOLAY GELSİN. BALON ŞÖHRETİNİ BAŞKA BİR BALONDAN TOKAT YİYEREK ŞİŞİRSİN.

12
1
yanıtYanıtla
Defne:

Gündemden düştükçe her lafa tokat. . Canım. . O tokat olayı çok eskide kaldı. Bence başarılı işler yaparak gündemde kal. . . .

6
0
yanıtYanıtla
gaddar:

sen yoksun artık. var olmaya çalışma. bitiksin bitik.

4
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

bu kadın en son ne yaptı . şarkıcıyım sanatçıyım diye piyasada gezerler.

3
0
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

ne dedin senn. . çaatt. . bu replik eskilerin dudağında sakız hala. . :))

3
0
yanıtYanıtla
poyraz49:

Gündem olmak istiyor, kaçın bunun yanından

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title