Haberler

"Messi daha iyi" sözlerini duyan Ronaldo'nun yaptığı hareket şaşırttı!

Güncelleme:

Temmuz ayında futbolu bırakan Peter Crouch, Cristiano Ronaldo ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu. Crouch, "Manchester Unitedlı oyuncular Ronaldo'ya her fırsatta, Messi'nin daha iyi olduğunu söylüyorlarmış. Ronaldo da onlara cevap olarak kaslarını sıkıyor ve 'Evet doğru ancak Messi bunun gibi gözükmüyor' diye cevap veriyormuş" dedi.

Bir dönem Tottenham, Stoke City, Aston Villa, Liverpool gibi kulüplerin formasını giyen İngiliz eski milli golcü Peter Crouch, Ronaldo-Messi karşılaştırması hakkında açıklamalarda bulundu. Crouch, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'da oynarken, takım arkadaşlarının onunla sürekli dalga geçtiğini söyledi. Messi'nin daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarına Ronaldo'nun da kaslarını gösterip, "Messi böyle görünmüyor" dediğini belirtti.

"MESSİ BUNUN GİBİ GÖZÜKMÜYOR"

Konuya ilişkin İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuşan Crouch, "Futbol oynadığım dönemde Manchester United'dan oyuncularla görüşüp, Ronaldo'nun nasıl olduğunu sormuştum. Ronaldo'ya her fırsatta, Messi'nin daha iyi olduğunu söylüyorlarmış. Ronaldo da onlara cevap olarak kaslarını sıkıyor ve 'Evet doğru ancak Messi bunun gibi gözükmüyor' diye cevap veriyormuş."

'Messi daha iyi' sözlerini duyan Ronaldo'nun yaptığı hareket şaşırttı!

"RONALDO'YA HAYRANIM AMA MESSİ İLE KIYASLANAMAZ"

İkili için kendi fikrini de ekleyen İngiliz eski futbolcu, "Ronaldo'nun kararlılığına, zekasına ve ne istediğini bilen yapısına hayranım ama yetenekli futbolculardan söz ediyorsak, Messi ile kıyaslanamaz" diye konuştu. Cristiano Ronaldo, 1 Temmuz 2009 tarihinde Kırmızı Şeytanlar'a veda etmiş ve İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Peter Crouch Lionel Messi Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (23)

TÜRK:

RONALDO FİLİSTİNE YARDIM EDİYOR DİYE ADAMI YILLARDIR YILIN FUTBOLCUSU SEÇMİYORLAR AMA DÜNYANIN EN İYİ EN KARAKTERLİ EN KALİTELİ FUTBOLCUSU RONALDODUR

28
3
yanıtYanıtla
turgut:

filistinde bizim suriye politikamıza onay vermiyor. Bizer bu araplardan fayda gelmez. bu araplarıda mezhepçilik yıkıyor birbirine düşürüyor. kaardeşim islamda birleştik ne işiniz var mezheplerle ayrılmaya. .

yanıt7
yanıt1
ronalado sevdalısı:

kim ne derse desin ronaldo messının 10 gomlek üstü. çünkü çalışarak birşeyleri başarmanın vucut bulmuş halı. ayrıca karakter olarakda 1000 gomlek ustu

22
1
yanıtYanıtla
sins:

messinin yeteneği ronaldonun vücudu mix hasan ali kaldırım :)

16
0
yanıtYanıtla
MUSABJK:

MESSİ DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN YETENEKLİ FUTBOLARINDAN BİRİ AMA DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK FUTBOLCUSU RONALDO.

11
2
yanıtYanıtla
leo61:

birini izlerken hayranlik duyuyorsunuz. digerini izlerken agziniz acik öylece kalıyorsunuz... kabiniz ronaldo desede akliniz messi

3
9
yanıtYanıtla
Hormonlu Messi:

Adam doğruyu söylemiş. Messi deki yetenek hiç bir futbolcuda yok. Doğuştan gelen Allah vergisi bir yetenek.

2
9
yanıtYanıtla
corci:

messinin yeteneği ronaldonun azmi= mükemmel futbolcu

7
1
yanıtYanıtla
aaa:

messi barcelonadan başka takıma gitsin hayal kırıklığı yaratır eminim

5
0
yanıtYanıtla
ANIL:

aynı kelime ve cümle 3 yerde yazılmış tşkler haberler

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title