Haberler

Kobe Bryant'ın eşiyle yaptığı anlaşma, ölümünden 2 gün sonra ortaya çıktı

Güncelleme:

Helikopter kazasında can veren efsane basketbolcu Kobe Bryant'ın eşi Vanessa ile helikoptere aynı anda binmeme konusunda anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Aileye yakın kişi, yaptığı açıklamada "Bu sayede eşi ve çocukları hayatta kaldı'' dedi.

Efsane basketbolcu Kobe Bryant, 26 Ocak günü geçirdiği helikopter kazası sonucunda ortanca kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybetti. Kobe'nin eşiyle yaptığı gizli bir anlaşma ise ölümünden 2 gün sonra ortaya çıktı. Kobe'nin yakın bir akrabasının aktardığı bilgilere göre "Bu sayede eşi Vanessa ve kızları Natalia (17), Bianka (3) ve Haziran 2019'da doğan Capri hayatta kaldı'' dedi.

NBA'in ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe'nin ölümü tüm dünyada sevenlerini yasa boğdu. Kobe'nin ölümüne dair çarpıcı gerçekler ise gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

KOBE'NİN EŞİYLE OLAN ANLAŞMASI

Aileye yakın kişinin yaptığı açıklamada eşi Vanessa ile birlikte aynı anda helikoptere binmemeye gayret gösterdiğini söyledi ve ''Bu sayede eşi Vanessa ve kızları Natalia (17), Bianka (3) ve Haziran 2019'da doğan Capri hayatta kaldı.'' dedi.

2016'DA HELİKOPTER KULLANMAYA BAŞLAMIŞTI

Öte yandan Kobe Bryant'ın neden helikopter kullandığını anlattığı röportajlar bir kez daha akıllara geldi.

Efsane ismin özel helikopter kullanmaya 2006 yılında başladığı biliniyor. Kobe, 2018'de Alex Rodriguez'e röportaj vermiş, neden helikopter kullandığını anlatmıştı.

600 milyon dolar serveti olduğu tahmin edilen basketbol efsanesi, 2016'da emekliye ayrıldıktan sonra da seyahatleri için helikopter ve pilot kiralamaya devam etti. Kaza geçirdiği sabah da her zaman kullandığı helikopterin içerisindeydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kobe Bryant Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

Agar gagar:

Hergün haber diye bu sayfa cikiyor hep bundan bahsediliyor, depremdeki sehitlerimizden sanki daha degerli. Hergün kac tane amerikan haber sayfasi bizimkilerden bahsediyorki daima bu haber. Yeter yahu

14
7
yanıtYanıtla
BOYNUM TUTULUYOR YUKARI BAKARKEN:

Bizde vatandaş zafiyetten ölür; elin adamı koskoca helikopterle bisiklet gibi oynarken düşürmüş de, öyle ölmüş. Ya, sekiz-on bin liralık bir Toros, Moros alalım da, ayağımızı yerden kessin diyoruz; ay sonunu getiremiyoruz ki daha. Adamlar helikopterle geziyor. Toprağı bol olsun, ne diyelim. Biz de anca bir Serçe''nin altında kalarak gebeririz.

9
8
yanıtYanıtla
acizlik:

aciz ülkenin aciz insanları

yanıt0
yanıt3
Mehmet:

Zenciler değil amerikalılar çok çocuk yapar. Normal üreme işlemlerini geçim yetiştirme iyi hayat sağlayama kaygıları ile 2 çocuğa sonra da tek çocuğa indirdik. 40 sene sora yaşlı nüfusa sahip bir ülke olunca görürüz günümüzü .

4
7
yanıtYanıtla
adsız cengo:

devlet baba verirse her çocuk için enaz 500 tl aylık yardım herkes 3 te yapar 5 te yapar ama 25 tl çocuk yardımı var bu ülkede

yanıt12
yanıt0
ZERZEVATÇI:

Dünyada olan biten bir çok olumsuzluğun altında dünyanın çok aşırı insanla dolduğu yatıyor. Tüp bebek demiyorlar mı, tüpleriniz kopsun diyorum. Yahu biraz da doğum kontrolundan söz edin be !

yanıt1
yanıt1
Nazaksu:

Aynen katiliyrm

yanıt0
yanıt0
Adınızı yazın:

OHA Zencilerde Çocuk yapmaya pek meraklılar .Üreme makinesi mübarek

3
6
yanıtYanıtla
adsız cengo:

başlığa bak habere bak bende çok mühim bir anlaşma yaptı sandım hem demiyor musunuz doğmadan kaderiniz bellidir diye kadın binseydi de kurtulacaktı çünkü ölüm kapısına henüz gelmedi

4
4
yanıtYanıtla
UFUK:

2017 DEKI BIR CIZGI FILMDE KOBE NIN HELIKOPTER KAZASINDA OLDUGU GOSTERILIYOR.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title