Haberler

Karantinada olan Yasmin Erbil, küvette köpük banyosu yaptı

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkmayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından küvetinde köpük banyosu yaparken çektiği fotoğraflarını paylaştı.

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan ve 21 bin 300'den fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını Türkiye'ye sıçradı. Ülkemizde 59 kişinin hayatını kaybettiği virüsten korunmak isteyen Yasmin Erbil, kendisini evinde karatinaya aldı. Her daim cesur pozlarıyla gündeme gelen Erbil, son olarak küvette çektirdiği pozlarını yayınladı.

KÜVET POZLARINI PAYLAŞTI

Son olarak Magazin Hattı isimli programda sunuculuk yapan Yasmin erbil, renkli hayatı ve cüretkar paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve evde yaptığı her şeyi Instagram hesabından paylaşan Erbil, son olarak evinin banyosundan takipçilerine seslendi. Küvetinde köpük banyosu yapan Erbil, "Çıkmayacağım" diyerek peş peşe fotoğraflarını paylaştı.

Karantinada olan Yasmin Erbil, küvette köpük banyosu yaptığı anları paylaştı

Karantinada olan Yasmin Erbil, küvette köpük banyosu yaptığı anları paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Medya Yasmin Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (55)

Baba:

Babadan tacir! paranın nasıl kazanıldığını öğrenmiş, çocuk tezgahtan yetişir .

68
7
yanıtYanıtla
amca:

HELAL BABAA

yanıt19
yanıt3
Ahir zaman:

Hayasızlık cesurluk olmuş

63
8
yanıtYanıtla
BİRSEN:

aman ne güzel köy yanarmış bilmem kimde saçını tararmış biraz saygılı olun ya bari bu zamanda oranızı buranızı açacağınıza ellerinizi Allaha açın pes yaaa

49
9
yanıtYanıtla
Çapkın kız aslı:

SELAM TATLIM

yanıt1
yanıt2
Birsen:

selam şekerim,tanışalım

yanıt0
yanıt2
Birsen:

aslıcım sen nerede yaşıyorsun,ben İstanbul

yanıt5
yanıt4
Ahmet:

Kimligini kaybetmiş kendini pazarlıyo

25
8
yanıtYanıtla
HACI DAYI:

Babasının kızı. Dünya bu pisliklerin yüzünden batacak.

21
3
yanıtYanıtla
FIŞFİŞ:

hacı, hacı, varmı acı varsa acı hemen toz ol kaç hacı

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title