Haberler

Jandarma Uzman Çavuş, tartıştığı kız arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Bursa Jandarma Astsubay Okulu'nda görevli Uzman Çavuş, okula misafir ziyaretçi olarak gelen kız arkadaşını çıkan tartışmada silahıyla vurarak öldürdü.

Bursa Jandarma Astsubay Okulu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K. (49), okula misafir ziyaretçi olarak gelen kız arkadaşı Sosin Küçükgüven'i (43), aralarında çıkan tartışmanın ardından beylik tabancasıya vurarak öldürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi'nde bulunan Bursa Jandarma Astsubay Okulu'nda meydana geldi. Jandarma Astsubat Okulu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K.'ya, kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sosin Küçükgüven, geç saatlerde ziyaretine geldi. Misafir ziyaretçi olarak nizamiyeden giriş yapan Sosin Küçükgüven ile Aydemir K., okulun bahçesinde buluştu. Bir süre sonra Küçükgüven ile Aydemir K., arasında tartışma çıktı.

Jandarma Uzman Çavuş, tartıştığı kız arkadaşını öldürdü

10 EL ATEŞ ETTİ

Tartışmanın ardından Aydemir K., belindeki beylik tabancasını çıkartarak Sosin Küçükgüven'e kurşun yağdırdı. Sosin Küçükgüven, vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, Aydemir K., okulda bulunan meslektaşlarına teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aydemir K.'yı gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 10 adet boş kovan bulundu. Aydemir K.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (48)

MİLLET:

BUNU YAPMAMASI GEREKİR AMA KADINLAR BİR ERKEĞİN ÜZERİNE ÇOK GİDİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ ARTIK ÖĞRENMELİLER

37
51
yanıtYanıtla
crazy:

her geleni ipsiz sapsız adam uzman çavuş yapıyorlar

57
11
yanıtYanıtla
müstafi:

dübürün yiyorsa sende uzman çavuş ol ondan sonra yorum yap. klavye yorumcusu

yanıt1
yanıt3
Dfghg:

Sen iplimisin

yanıt0
yanıt0
es:

doğru polısler içinde gecerli herkesden polıs asker olmaz

yanıt0
yanıt0
hello:

BU ASKERİYEDEKİLERİN 90''ININ GERÇEKTEN PSİKOLOJİSİ BOZUK. HELE HELE BU KPSS İLE GİRENLER YOKMU. . NERDE İŞE YARAMAZ, BİR BALTAYA SAP OLAMAMIŞ İNSAN VAR ONLAR GİRMİŞ. . (HARP OKULLARINDA MEZUN OLANLARI KASTETMİYORUM) VE KÜÇÜMSEME DEĞİL İNANIN. BİZZAT ŞAHİT OLDUM YA TELEFONDA KONUŞTUĞU KOMUTANINA CEVABEN 96 YI 4E BÖLEMEDİ. . 20 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARA VURARAK DÖVEREK EGOLARINI ŞİŞİRENLERMİ DERSİN. . ASKERİMİ POLİSİMİ ÇOK SEVİYORUM O ÇOK AYRI BİR ŞEY. SAĞ OLSUNLAR AYAKLARINA TAŞ DEĞMESİN. .

39
5
yanıtYanıtla
Mga:

Kpss ye girmiş baltaya sap olamamış derken güzel kardeşim devlet imkan verdi de millet mi kpssden 85 90 aldığı halde asker oldu? Boş boş konuşma hadi git biraz bisiler oku öğren ayrıca bu haberi de okumadın herhalde adam 49 yaşında.

yanıt8
yanıt7
Süleyman:

Kadınları göğe çıkarıp erkekleri yerin dibine sokan kanunlarımız sağolsun. Bu işler kanunlar adalet dağıtamadığı sürece bitmez.

22
5
yanıtYanıtla
müjde:

Ya rabbi bizi türkiye azabından kurtar.

20
7
yanıtYanıtla
İHANETİN BEDELİ:

İHANETİN BEDELİ AZAP DEĞİL

yanıt3
yanıt9
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title