Haberler

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz itirafı: Ulaş'la olan sahnelerde takoz kullandım

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, dizinin final yapmasında aylar sonra yaptığı itirafta partneri Ulaş Tuna Astepe ile olan sahnelerinde ayağının altına takoz koyduğunu söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izlenme rekoru kıran Sen Anlat Karadeniz'in sevilen başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, kendisini görüntüleyen muhabirlerle eski partneri Ulaş Tuna Astepe hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

"ÇEKİMLERDE TAKOZ KULLANDIM"

Final yapan Sen Anlat Karadeniz'den bahseden İrem Helvacıoğlu, "Çekimlerde takoz kullandım. Adam 1,90... Ulaş benim canım arkadaşım. Yukarı doğru bakıyorum sürekli... Gökyüzüne bakmak gibi bir şey. Takozu daha göz göze; anlatabileceğimiz şeyleri daha gerçekçi aktarabilmek adına kullandım. Gerçi ben de kısa sayılmam. 1,70 boyum ama Ulaş oldukça uzun boyluydu. Çok güzel bir partnerdi. Buradan onu çok öpüyorum" dedi.

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz itirafı: Ulaş'la olan sahnelerde takoz kullandım

SİNEMA FİLMİNDE OYNAYACAK

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen İrem Helvacıoğlu, yeni projesi hakkında "Bağımsız bir sinema filmi için görüşmelerimiz tamamlandı. Tatlı bir heyecan içindeyim. Oynayacağım karakter hakkında da yakında açıklama yapacağım. Kısa bir süre gizli kalmasını istiyorum" demişti.

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz itirafı: Ulaş'la olan sahnelerde takoz kullandım

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz itirafı: Ulaş'la olan sahnelerde takoz kullandım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Helvacıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

Eski Hükümlü Abdürrezak Dayı:

Ne biçim diziler bunlar sen anlat karadenizmiş.

17
3
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

bu dizi kendi kendini bitirdi, izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. bu dizi ayak altına konulan takozu değil, izleyiciyi nasıl hayal kırıklığına uğrattığını düşünsün.

15
0
yanıtYanıtla
Boncuk:

Şimdide korumayla geziyorum acaba dizi bitti işbitti

4
0
yanıtYanıtla
canıtın:

dizi, ilk bölümden son bölüme kadar şiddet içerikliydi,

2
0
yanıtYanıtla
vatan:

BİZDE ÖNCEDEN DAĞA ODUN KESMEYE GİTTİĞİMİZDE YANIMIZDA SANDALYE VEYA KASA GİBİ BİŞEY GÖTÜRÜRDÜK. BİRAZ DAHA YETİŞEBİLELİM DİYE HERKES BİLMEZ ESKİLER BİLİR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title