Haberler

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi

Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kendisini İngiltere Krallık Kalesi Windsor'da karantinaya alan Kraliçe Elizabeth, 72 gün sonrası ilk kez atın üzerinde görüntülendi.

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgınından korunmak isteyen 94 yaşındaki, Kraliçe Elizabeth, 72 günün ardından kendisini karantinaya aldığı Krallık Kalesi Windsor'dan çıktı. Elizabeth, ilk kez renkli bir başörtüyle at üzerinde görüntülendi.

TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Safkan yarış atı yetiştiricisi olan ve atlara tutkuyla bağlı olan 94 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, Windsor Kalesi'nin koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmasından sonra ilk kez, renkli bir başörtü, tüvit ceket, binicilik pantolonu, beyaz eldiven ve bot giyip hafta sonu boyunca 14 yaşındaki Balmoral Fern adındaki Fell cinsi midilliye binerken görüntülendi. 98 yaşındaki Edinburgh Dükü olan kocası Philip Mountbatten ile karantinayı beraber geçiren kraliçenin son resmi, 19 Mart'ta Buckingham Sarayı'ndan Berkshire'daki evine götürülürken çekilmişti.

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kraliçe Elizabeth Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (18)

):

bizim köydeki şey değil mi bu ııııııı ayşe teyze :D

14
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan yemeyin milleti bu bizim yan köyde ki "hatça" teyze

9
2
yanıtYanıtla
DELİ BEDRİ:

elizabeth nine bile bu yaşta imana gelmiş darısı bizimkilere. . . .

8
0
yanıtYanıtla
OSMANLI SULTANI:

BİR İNGİLİZLER KADAR OLAMADINIZ NE VARDI BİZDE SARAYLATIMIZDA YALILARIMIZDA KALSAYDIK SİZ BİZE LÜKS HAYAT YAŞATSAYDINIZ BİZE UÇAKLAR YATLAR PAHALI ARABALAR ALSAYDINIZ.

1
6
yanıtYanıtla
ellizabet:

başörtüsünü saçıma toz gelmesin diye taktım

6
0
yanıtYanıtla
Fako:

Ayşe teyzeme bak be helal

4
0
yanıtYanıtla
Con:

Kadın attan düşse bir daha toparlayamaz, ona rağmen riske giriyor.

2
2
yanıtYanıtla
PERİHAN:

Böyle karantinaya can kurban. . Hektarlarca alanda at koşturuyor. . Hayat ona güzel!! :)))

4
0
yanıtYanıtla
harputlu yaşlı hıdır dayı:

bir elazığ türküsü gelin hanıma gelsin:köprüden geçti gelin, saç bağı düştü gelin. . . zamanında ne güzel kadındın elazizbet

3
0
yanıtYanıtla
HARPUTLU:

Tabip sen elleme benim yarramı. . . türküsü sana gelsin elizabet

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title