Haberler

Hadise'nin Kardeşi Derya Açıkgöz'den Juventuslu Futbolcu Emre Can'a Yakın Markaj

Güncelleme:

Hadise'nin tasarımcı kardeşi Derya Açıkgöz, Juventuslu futbolcu Emre Can'ı sosyal medyadan yakın takibe aldı.

Hızlı aşk hayatıyla manşetlerden düşmeyen seksi popçu Hadise'nin, tasarımcı kardeşi Derya Açıkgöz de ablasından geri kalmadı. Geçtiğimiz yıla kadar ablasının imaj danışmanlığını üstlenen Açıkgöz, ünlü şarkıcıyla yollarını ayırınca annesiyle doğum yeri olan Belçika'ya dönmüştü. Hayatını gözlerden uzak yaşayan Derya Açıkgöz'ün özel yaşamındaki gelişmeleri ise sosyal medya ele verdi.

Hadise'nin Kardeşi Derya Açıkgöz'den Juventuslu Futbolcu Emre Can'a Yakın Markaj

DERYA'DAN AŞK DEPARI

31 yaşındaki tasarımcı, geçtiğimiz günlerde Juventus'un Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can'ı Instagram'da yakın markaja aldı. Açıkgöz, kendisi gibi gurbetçi bir ailenin oğlu olan ünlü futbolcunun fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu. Tasarımcı, yakışıklılığıyla da dikkat çeken yıldız futbolcunun paylaşımlarını tek tek beğenerek dikkatini çekmeye çalıştı.

Tasarımcı, Can'ı takip etmeyerek de açıkgözlük yaptı. Genç kadın, sosyal medyada kendisinden 6 yaş küçük futbolcuyu Instagram'da takip etmeden yaptığı beğenilerle Emre Can'a adeta "Ben buradayım" mesajı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Can Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (35)

Yorum:

Eeee.... ZENGIN KOCA (keriz) bulmak kolay değil !!

26
3
yanıtYanıtla
ŞEVKET:

ben emre canın yerinde olsam bunları ablalı kardeşli götürürüm

24
3
yanıtYanıtla
Hadise@offical:

Aplam senin yaşın kaç, boyundan büyük konuşma

yanıt6
yanıt10
abdülrezak ve saz arkadaşları:

helal lan şevko; ihtiyac vukubunda buralardayız; çift partisyon 8/8lik dalarız , ikisinide ıskartaya çıkarmazsak aleti bir daha elime almam o kadar net!

yanıt0
yanıt1
SOYADIMI YAZSAMMI ?:

ablasinin belcikada bir ot olamayip Türkiyede tip ve cirtlak sese ragmen 1-2 sarkiyla bol reklam ve magazin gazi ile sisirilip köse oldugunu görünce oda belcikan taaa buralara kadar pastadan payini almaya gelmistir belcikada dogup büyüyen bu kezbanlar bile bizim saf oldugumuzu anlamislar

15
1
yanıtYanıtla
hamdi:

hepside para avcısı bunların.

15
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Emre Canı aslaa böyle rezillere taviz vermemesini düzgün ve müslümanca bir hayet yaşamasını tavsiye ediyorum,,aksitaktirde dünya ve ahireti berbat hale dönüşebilir.benden söylemesi.

13
2
yanıtYanıtla
isimsiz:

ACABA PARASINI MI YOKSA KENDİSİNİ Mİ YAKIN markaja ALDI :d

13
1
yanıtYanıtla
Biri:

Şimdi bu haber mi?

13
0
yanıtYanıtla
Müfit:

Şu rezilleri gönderin memleketlerine, iki adet çirkin ördek

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title