Haberler

Habertürk'te canlı yayında 184 Korona Danışma Hattı arandı

Güncelleme:

Habertürk TV'de dün akşam canlı yayında Didem Arslan Yılmaz, 184 Korona Danışma Hattı'nı aradı. Yılmaz, hastalık semptomları var gibi bilgiler verdi. Hattın ucundaki bilgisayar ise sunucuya hastaneye gitme tavsiyesinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın devreye soktuğu 184 Danışma Hattı'nı dün akşam canlı yayında arayarak deneyen Didem Arslan Yılmaz'ı kendisinde hastalık semptomları olduğu yönünde bilgiler verdi ardından hastaneye yönlendirildi.

Dünya ve Türkiye koronavirüs hastalığıyla mücadele ederken ülkemizde hastalık görülen kişi sayısı 191'e yükseldi. İki kişi ise hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı da koronavirüsle mücadele için 184 Korona Danışma Hattı'nı devreye soktu.

CANLI YAYINDA DENENDİ

Sağlık Bakanlığı'nın 184 Korona Danışma Hattı dün akşam Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında denendi. Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, hattı aradığında karşısına çıkan bilgisayara kendisinden istenilen bilgileri verdi. Verdiği bilgiler sonucunda ise en yakın sağlık kuruluşuna başvurması istendi.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Sağlık Bakanlığı Habertürk Türkiye Haberler

500

Yorumlar (4)

ÇUKUROVALI:

Biz gene yandık babo . Ateşin var mı diyor , tezek yakıyoruz , ateşten sayılıyor mu ? Ateşin kaç derece diyor . Ateş neyle ölçülür bilmiyim ki . Neyle ölçülür ? Metreyle mi , kiloyla mı ? Vallah onu da bilmiyim .

5
10
yanıtYanıtla
yurtTAŞ:

size bir şey olmaz bu hattı hasta İNSANLAR arayacaklar.

yanıt2
yanıt0
Kor-ona-buna:

NE bilsin halkım Olan hep garibana olur zaten

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

en yakın sağlık kuruluşu değil. en yakın hastane demesi gerekir. Sağlık ocağında tanısı yapılamadığı için boşu boşuna sağlık ocağına yığılmaları önlemek gerek. Ayrıca hastaneye giderken mümkünse maske takması önerilmeli.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title