Haberler

HDP'li belediyenin işten çıkardığı kadın evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan ve daha önce HDP döneminde işten çıkartıldığı için eylem başlatan Gülistan Can evinde ölü bulundu.

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Gülistan Can 2 gündür kendisinde haber alınamayınca arkadaşları güvenlik güçlerine bildirdi. Ekipler tek başına yaşadığı Can'ın evine girdiğinde banyoda cansız bedenine ulaştı.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK

Sara hastası olan Can'ın 2 gün önce duş alırken evinin banyosunda bilinmeyen bir sebeple öldüğü belirlendi. Güvenlik güçleri olay yerinde geniş çapta incelemelerde bulundu. Gülistan Can'ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HDP'li belediyenin işten çıkardığı kadın evinde ölü bulundu

HDP DÖNEMİNDE İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Öte yandan Eylül adında Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Gülistan Can, yerel seçimlerin ardından HDP'li Belediye Başkanı Keziban Yılmaz tarafından işten çıkarıldığını ve işten atıldıktan sonra şiddet gördüğünü belirterek, HDP Genel Merkezi önünde eylem yapmıştı. Can'dan geriye eylem sırasında "Kayapınar Belediyesinde çalışıyordum. HDP'li belediye başkanı geldikten sonra hiçbir sebep, tutanak, gösterge ve suçum olmadan beni işten çıkardı. Kendi adamları olduğu için bir kısmı işte tuttu. Ben devletimi savunduğum için Cumhurbaşkanıma laf ettiler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu savunduğum için Diyarbakır'da dayak yedim. Dayak yedikten sonra Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önüne gidip orada bir konuşma yaptığım zaman, 'Size yalvarmayacağım, hiçbir milletvekilinize ağız eğmeyeceğim, ben sizin gibi devletimi satmayacağım' dedim. Sonrasında bana, 'Git seni Cumhurbaşkanın kurtarsın, bakanların kurtarsın, biziz burada bakan, biziz burada devlet, biziz burada başkan' dediler. Cumhurbaşkanım, benim dayanacak gücüm kalmadı. Ben engelli bir insanım, bir insan sahipsiz diye, Diyarbakır'da tek başına diye yapılmaz. Bunlar niye bana bunu yaptı? Sizi savunduğum için, devletimi savunduğum için yaptılar. Kurtarın beni bakanlarım, hala tehdit alıyorum. Diyarbakır'da basına gidip Kayapınar Belediyesi önünde iki gece yattığım için beni dövdüler" diye kullandığı sözler kaldı.

HDP'li belediyenin işten çıkardığı kadın evinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Kayapınar Haberler

500

Yorumlar (20)

özkan kocaman:

LAİK CHP GURUR DUY ORTAĞINDAN

27
30
yanıtYanıtla
ülkücü gençlik:

asıl sizin ortağınızdı ne çabuk unuttun. . . beraber megri megri diye ağlıyordunuz. . fetoyla beraberdiniz ne istedilerde vermediniz :?Türkçülüğü ayaklar altına aldınız. . . askere elleme dediniz iki üç oy için. . . yahu insanda biraz omurga olur, şeref haysiyet onur olur. . . herşeyi yapıyorsunuz sonrada aldatıldık diyorsunuz yada chp ye ona buna atıyorsunuz. . . onların ortağı feto sizin abinizdi elini ayağını öpüyordunuz daha dün. şimdi unutturmak için ona buna çaur atmayın. . pislik var ve siz yaptınız hainler.

yanıt11
yanıt11
Vatandaş:

Özkan Kocaman, onlarla boyboy resim çektiren, konvoylarla karşılayan, valilere onlara dokunmayın diye emir veren sizsiniz. CHP ile ortak olduklarını belgele sana katılayım( kuru lafla deyil, bizzat belge )

yanıt6
yanıt2
nuko:

Sadece sana cahilsin demek istiyorum. !!!

yanıt8
yanıt2
Gurbetci:

Beyin hucrelerine elektro sok verdirmeni oneririm. Kayyumun atmadigi ne malum, her yazilanami inanayim? Hele hele guvenilmez medya basininda? Hdp bir parti ve akp bunu kendi meclise aldi zamaninda. Sen anca cay ve simite devam et, yetersiz kafani devekusu gibi topraga sok ve oyle kal, ona layiksin.

yanıt1
yanıt2
1907:

ÖZKAN KOCAMAN S O Ç

yanıt0
yanıt1
amed:

yalan haberrrrrrrrr.

8
42
yanıtYanıtla
Büşra:

Yetersiz beslenme olabilir, insanlar aç ve işsiz bırakıldılar. Maaşını alıp geceyi sevgilisiyle geçirenler, başkalarından daha çok o maaşları hak ettiği zannında olan statüko severler başkalarının yapamadığı gibi eşleriyle akşam yemeği yemiş olanlar bu gerçeği küçümserler çünkü onların etrafında gerçeği görmelerine engel olan suni bir REFAH HALESİ var. Etraflarında maaşsız işsiz insanlar bulundurmadıkları için herşeyi güzel oluyor sanıyorlar. Rabbin intikamı daima hazırdır.

11
23
yanıtYanıtla
Buroş:

O kadını işden çıkarıp o duruma düşürenlere yazıklar olsun vijdanı yok kanı bozuklar

29
3
yanıtYanıtla
abdulbaki:

bu kadının ölümünün araştırılması lazım. bu çağrıları yapmış ise ve devlet bu kadıncağızı savunmamış ise, belediyeye kayyum atansa neye yarar. devletin ve milletinin yanında olanlar bu bölgelerde korunmalı ve kollanmalıdır. vatanı satanla vatanı savunan aynı kefeye koyulmamalı.

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title