Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Oyuncuların İzin Sayısını Düşürdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, takımın uyum sürecini atlatması için izin sayısını düşürdü ve kolektif bir yapı için kollarını sıvadı.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Philip Cocu, milli maç arasında takımın uyum sürecini atlatması için yoğun mesai harcıyor.

İzin günlerini en az seviyeye çeken Hollandalı teknik adam, antrenman programlarında da kolektif oyun anlayışına yönelik çalışmalar yaptırıyor.

COCU, TAKIMI HAZIR HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYOR

Takımın Kayserispor karşısında bireysel ve oyun sisteminden kopuk bir görüntü çizdiği tespitinde bulunan Cocu, oyuncularına takım oyunu konusunda uyarılarda bulunuyor. Yeni transferlerden çoğunun milli takımlarına gitmemeleri nedeniyle tam kadroya yakın bir ekiple antrenman yapma imkanı bulan Philip Cocu, zorlu maç programı için takımını hazır hale getirmeye çalışıyor.

UYUM DÖNEMİ ATLATILMAYA ÇALIŞILIYOR

Sarı Lacivertliler milli ara sonrasında sırasıyla Konyaspor ve Dinamo Zagreb deplasmanının ardından, kendi sahalarında Beşiktaş derbisine çıkacak.

Lige puan kayıpları ile başlayan sarı lacivertliler, kalan süreçte minimum kayıpla uyum dönemini atlatmayı hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Philip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (8)

Fenerbahçe gerçekleri:

Asıl seferberlik taraftar tarafından yapılması gerekiyor. Hala bu adamı takımın başında tutanlar bundan bir cacık olmayacağını görmüyorlarmı. Ne takım kurabiliyor, ne oyunu okuyabiliyor nede oyuncu değişikliklerini yapabiliyor, üstüne üstlük 3 günlük adamı stoper olamsına rağmen tek önlibero olarak sahaya sürüyor, şimdi soruyorum 3 aydır idman yapan TOPAL a haksızlık olmuyormu?Evet seferberlik COCU GİTSİN AYKUT KOCAMAN gelsin olmalı bence, yoksa bir üst seferberlik KOÇ gitsin YILDIRIM gelsin olacak

2
4
yanıtYanıtla
Taraftar:

Philip Cocu, bu milli maç arası özel bir maç programı düzenlesin takımın uyum sorunu çözülmesi için prova yapılması lazım yanı FB de hazırlık maçı yapsın

2
0
yanıtYanıtla
fb:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazıncocu ali koç şu yeni gelenler ve yeni gelen gençler ne zmaan ısınacak ve oynayacak , , , eljif ferdi jailson barış benzia ekici tolga, , , frey slimani ayew , , , reyes burak albayrak ömer çakı abdulcebrail akbulut ısla, , , , berke ve harun , , , , işte bunları oynatın , , , , , , forvet orta ve defans ve kale için hepsini yazdım ayrı ayrı , , , topal atıf soldado alper valbuena köybaşı hasanali roman dirar ozan bunları gönderin ooynatmayın, , , cocu yenilerle yeni takım kurulur

1
0
yanıtYanıtla
fbk:

atıf gönderdiysen senin futboldan bir şey anlamadığın kesin.

yanıt0
yanıt0
fb 1907:

cocu ali koç şu yeni gelenler ve yeni gelen gençler ne zmaan ısınacak ve oynayacak , , , eljif ferdi jailson barış benzia ekici tolga, , , frey slimani ayew , , , reyes burak albayrak ömer çakı abdulcebrail akbulut ısla, , , , berke ve harun , , , , işte bunları oynatın , , , , , , forvet orta ve defans ve kale için hepsini yazdım ayrı ayrı , , , topal atıf soldado alper valbuena köybaşı hasanali roman dirar ozan bunları gönderin ooynatmayın, , , cocu yenilerle yeni takım kurulur bi bak gör artık , , ,

0
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ALİ KOÇ VE COCU İLK GELDİĞİNDE YAZMIŞTIM; BİR KAÇ MAĞLUBİYETLE COCU''YU SEPETLEYECEKSİNİZ ŞİMDİ FAZLA AKLIŞLAMAYIN DİYE. SONRA GALATASARAY 5. YILDIZI TAKMAYA YAKINKEN ALİ KOÇA İSTİFA, İSTİFA DERSİNİZ VE SONRA BU İKİ ADAM GİDİNCE GELDİKLERİNDEN FAZLA GİDERKEN SEVİNİRSİNİZ DEMİŞ VE FENERLİ ARKADAŞLARDAN TEPKİ ALMIŞTIM. NE OLDU?

0
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAKIMDA BİR DÜNYA TOP! VARKEN BİLE TOP LAYAMIYORSAN SEN İŞE YARAMAZSIN HOCAM.

0
0
yanıtYanıtla
halil:

yine dedim yine fiyom yilmaz vural

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title