Haberler

Fatih Terim'in kızlarından zehir zemberek koronavirüs sözleri: Nefesim daralıyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyururken kızları Merve Terim ve Buse Terim'den sert tepki geldi. Buse Terim babasının koronavirüse yakalanmasına ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Nefesim daralıyor" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Terim, paylaşımında "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in kızından zehir zemberek tepki

MERVE TERİM'DEN ÇOK SERT TEPKİ

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından kızından büyük tepki geldi. Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları maç öncesinde ligin devam etmesine isyan etmiş ve TFF'ye büyük tepki göstermişti.

Fatih Terim'in kızından zehir zemberek tepki

BUSE TERİM: NEFESİM DARALIYOR

Buse Terim babasının koronavirüse yakalanmasına ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" ifadelerine yer verdi.

Fatih Terim'in kızlarından zehir zemberek koronavirüs tepkisi

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'IN TESTİ DE POZİTİF ÇIKMIŞTI

Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da korona virüs sebebiyle tedavi altına alınmıştı. Tecrübeli yöneticinin eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif olduğu belirtildi. Çiftin özel bir hastanede karantinada olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Merve Terim Koronavirüs Fatih Terim Twitter Haberler

500

Yorumlar (89)

Tuna:

Babanın medyatikliği nedeniyle konuştuğun gündeme gelebiliyor yoksa çok da normal vatandaştan farkın yok ve unutma okunan bela muhatabında yer bulmazsa döner sahibinde yer bulurmuş çok beddua etme bence Rabbim şifa versin

106
26
yanıtYanıtla
Muhammed Anadolu:

Kızın tafrası kime anlamdım...

75
28
yanıtYanıtla
NİHATA NİHATA:

TFF VE NİHATA

yanıt18
yanıt6
İ k:

Yabancı oyunculara

yanıt3
yanıt3
Şaşkınım:

Stadı dezenfekte ettik seyircili oynayalım derken neredeydiler

yanıt18
yanıt6
O MÜBAREK İSMİ SANA VERMELERİ NE KÖTÜ OLMUŞ:

Sen anlamak istemiyorsun çünkü fenerlisin. Yüzde 1 milyon fenerlisin. Memlekette sizin kadar vicdan özürlü başka bir topluluk yok.

yanıt9
yanıt17
O mübarek isme yanıt:

Sende % 2 milyon Gs lisin.

yanıt2
yanıt2
Tevekkül:

Dinimiz tedbirsiz, önlemsiz, şuursuz, canını hiçe sayarak iman dini değil, en önemli şartlarından biri de tevekkül''dür ki halk arasında eşeğini sağlam kazığa bağlayıp Allah''a emanet etmek anlamında kullanılır. Kızların isyanı da yaradana değil vaziyet bu kadar kötüyken hala top oynatma peşindeki basiretsiz yöneticeleredir.

yanıt2
yanıt0
MSDS:

Millete belâ okuyunca düzelecek zannetti galiba ..

19
9
yanıtYanıtla
fuu:

yalan yok terimi sevmem ama gerçekten üzüldüm. kızlarıda hep şımarıktı zaten yine şımarık.

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title