Haberler

Evinde maraton koşan Sinoplu öğretmen, 42 kilometreyi 2.100 tur atarak tamamladı

Güncelleme:

Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan insanlar, imkanlar dahilinde spor yapmaya devam ediyor. Sinop'ta bir öğretmen, evinin 20 metrelik alanında tam 2.100 tur atarak dört buçuk saat koştu.

Çin'den tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, insanların tüm sosyal yaşamlarını evlerine taşımalarını sağladı. Sinoplu öğretmen Hasan Kabal da gönül verdiği sporunu evde devam ettirmeye karar verdi. Evinin salonu ve koridoru arasındaki 20 metrelik alanda maraton koşan Kabal, sosyal izolasyonun spor yapmaya engel olmadığını kanıtladı.

42 KİLOMETREYİ 2.100 TURDA TAMAMLADI

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalanlar spordan uzaklaşmamak için değişik çözümler üretiyor. Bunlara son örnek Sinoplu öğretmen Hasan Kabal'dan geldi. Bilecik'in Söğüt ilçesinde öğretmenlik yapan Kabal, evinde maraton koştu. 42 kilometreyi tamamlamak için evinin koridorunda 4 saat 32 dakika koşan Kabal, "Evin koridoru ve salonunu içine alan yerde bir ölçüm yaptım. Gidiş ve dönüş 20 metre olarak hesapladım. 42 kilometreyi 2 bin 100 tur atarak tamamladım. Bunu da kayıt altına aldım. İznik ultra organizasyonunun 'b planı' şeklinde düzenlediği #evdekoş #evdepedalla etkinliğiydi. Farklı bir etkinlik oldu. Her zaman dağda, şehirlerde, doğada koşardık. Bu çok farklı oldu." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title