Haberler

Etiler'de ünlülerin de gittiği güzellik merkezine silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

Beşiktaş Etiler'de ünlülerin gittiği güzellik merkezine, otomobil ile gelen kimliği belirsiz kişi tarafından 3 el ateş edildi. Silahlı saldırı anını güvenlik kamerası kaydetti.

Beşiktaş Etiler Levent Mahallesi Yosun Sokak'ta, Özge Özel tarafından işletilen güzellik merkezine otomobil ile gelen bir kişi tarafından 3 el ateş açıldı.

Saldırgan daha sonra geldiği otomobille hızla olay yerinden kaçtı.

TABELAYI HEDEF ALDI

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güzellik merkezinin girişinde bulunan tabelaya 3 kurşun isabet ettiğini belirledi. Polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay yeri inceleme ekipleri, güzellik merkezi girişi ve sokak üzerinde inceleme yaptı. Bir adet boş kovan bulunurken, iş yeri tabelasına kurşunlar isabet ettiği belirlendi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, saldırganın otomobilinin plakasını belirledi. Saldırganı yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title