Haberler

Eski sevgilisinin erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan genç öldü

Güncelleme:

Kütahya'da 9 ay önce ayrıldığı genç kızın kapısının önüne giden genç, eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görünce tartışma çıktı. Çıkan tartışmada eski sevgili, göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Kütahya'da Harun Uslu (26), eski sevgilisi olan Gurbet P'nin (26) yanında gördüğü Emrah Ş. (26) ile aralarında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Kütahya'da oturan Harun Uslu, 9 ay önce ayrıldığı sevgilisi Gurbet P'nin yaşadığı evin önüne giderek bir süre gelmesini bekledi. Gurbet P, saat 23.00 sıralarında erkek arkadaşı olduğu ifade edilen Emrah Ş'nin otomobiliyle Meydan Mahallesi Karaca sokağa geldi.

GÖĞSÜNE 3 BIÇAK DARBESİ

Harun Uslu, eski sevgilisinin yanında gördüğü Emrah Ş'ye saldırdı. İkili arasında çıkan kavgada, Uslu göğsünden 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Harun Uslu, kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

KATİL ZANLISI OLAY YERİNDE YAKALANDI

Şüpheli Emrah Ş. ise olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Harun Uslu'nun cenazesi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli Emrah Ş. ise geçirildiği sağlık kontrolünün ardından işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Meydan Mahallesi Kütahya Emrah Haberler

500

Yorumlar (30)

adil:

Fuhuş hayatı kötülükten başka birşey doğurmaz.

19
10
yanıtYanıtla
Samed:

Nikahlı evliliklerde cinayet şiddet yaşanmıyormu?

yanıt2
yanıt2
GAZI:

degermi biri mezara digeri iceri peki o hatun karalar baglayip otururmu?

22
4
yanıtYanıtla
YEŞİM:

Bİ sevgili daha yapar.

yanıt1
yanıt0
Xc866:

Oturur mu hiç piyasası arttı. Daha bi havalı gezer şimdi

yanıt2
yanıt1
varoşlar:

Şu ülkede varoşluk tahminen ne zaman biter, o zaman gelelim. Ayrılmışsın, boşanmışsın bırakın abi şu kadınların peşini ya. Dünyada 4, 5 milyar kadın var ya.

19
1
yanıtYanıtla
Katarina:

Ruh hastası bunlar kanka takıntı yapıyorlar böyle saplantı haline gelmiştir

yanıt3
yanıt2
:

benimde eskiden başıma geldi mahkemelik oldum Allahın sevgili kuluymuşum daha kötüsü olabilirdi hep teğet geçti . gerçekten zor zamanlardıkardeşlerime tavsiyem gerçekten bir kız için bir erkek için bir an bile sıkıntı çekmeye değmez bir şeyin olacağı varsa zaten güzel güzel yürür kendiliğinden kimseye acı vermez lütfen bir gram bile zorlamayın bakın ileride hep daha güzel insanlar vardır

20
0
yanıtYanıtla
Selim:

Koçum benim kıza bak eski ve yeni sevgili

9
9
yanıtYanıtla
rahibe mi:

Ömür boyu kötü de olsa bir insana tahammül eder miydiniz. Eski veya yeni değil de en doğru insan olana kadar bunlar olağan şeyler. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title