Haberler

    Benfica, Abdülkadir İçin Teklifini 20 Milyon Euroya Yükseltiyor

    Güncelleme:

    Portekiz ekibi Benfica, Abdülkadir Ömür'ün transferi için 20 milyon euroluk teklif hazırlıyor.

    Benfica'nın, Abdülkadir Ömür ısrarı bitmiyor... Portekiz devi, yaz transfer döneminde 19 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor ile kıran kırana pazarlıklar gerçekleştirmiş ancak taraflar bir türlü anlaşma sağlayamamıştı.

    Başkan Ahmet Ağaoğlu da sezon başında genç oyuncuyu satmak istemediklerini açıkça belirtmişti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, yıldız oyuncunun peşini bırakmıyor. Portekiz temsilcisi, transfer dönemi kapanmasına rağmen Fırtına'nın kapısını bir kez daha çaldı ve Abdülkadir transferini bitirmek adına devre arası için Fırtına'dan öncelik istedi. Bordo- Mavililer ise "Şartlarımız uyarsa oturur, konuşuruz" yanıtını verdi.

    YAKIN TAKİP BAŞLADI

    Fanatik'in haberine göre; Benfica, bu süreçte Abdülkadir'in hem büyük maçlardaki performansını izleyecek hem de sağlık durumunu yakından takip edecek.

    Yıldız oyuncunun transferi için daha önce 13 milyon euroya (97.2 milyon TL) kadar çıkan Portekiz ekibinin, önerinin kabul görmemesi nedeniyle teklifini de 20 milyon (147.5 milyon TL) euro bandına çekmesi bekleniyor. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik direktörü Rui Vitoria'nın da başarılı oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istemesi transferin önünü açıyor.

    YILDIZ FUTBOLCUYA TEKLİF YAĞIYOR

    3 sezon önce A takıma çıkan ve geçen bu süre zarfında gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Abdülkadir Ömür'ün menajerliğini babası Mustafa Ömür yapıyor. Bu nedenle hem Türk hem de yabancı menajerler, genç oyuncunun haklarını satın almak adına başarılı futbolcuya başvuruda bulunuyor. Yıldız oyuncunun, bu konuda kimi tercih edeceği ise merak konusu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdülkadir Ömür Trabzonspor Portekiz Benfica Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
    500

    Yorumlar (13)

    CAPS:

    hadi bakalım hamsi kafalı trabzonbiler yağlı müşteri kazmaz

    6
    8
    yanıtYanıtla
    BETER...:

    HİÇ MERAK ETMEYİN 27 YAŞINA KADAR T. S DE OYNAR SONRA İST. TAKIMLARINDAN BİRİNE TRANSFER OLUR

    5
    8
    yanıtYanıtla
    UA:

    Bırakın adam avrupa da oynasın türkiyeyi temsil etsin gençler türkiye de harap oluyor

    10
    1
    yanıtYanıtla
    andsmero denizli:

    ufak atın da hamsiler yesin

    4
    6
    yanıtYanıtla
    yasin öz:

    havaya sokmayın çocugu daha çokkk yolun başında ortada böyle bir teklifte yok bence uydurma şişirme haberler bunlar

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Sabri Reis:

    Ülkemizde Altınordu ve Ts genç yetenek çıkardıkları için tebrik ediyorum. Altınordu bir şekilde üçe beşe bakmadan satıyor en iyisinide yapıyor zaten. Ts bunu başaramadı halen. Yıldızını parlattığın futbolcuyu değerini bulduğunda sat gitsin. Kimse sizden şampiyonluk beklemiyorki zaten

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Fırıtna 61:

    Altınordu''nun misyonu ile Trabzonspor''un misyonu bir mi? Trabzonspor başaramadı değil. Trabzonspor istemediği için bu transferler olmadı. Nasıl ki zamanında Gökdeniz ve Fatih Tekke iyi paralara satıldı. Yusuf ve Abdülkadir''inde zamanı geldiğinde satılacağından emin olabilirsiniz. Ama Trabzonspor bir Altınordu değil! Trabzonspor''un bu oyuncuları satarken taraftarına ve camiasına karşı da sorumlulukları var. Sen şampiyonluk beklemiyor olabilirsin ama milyonlarca insan Trabzonspor''dan bunu bekl

    yanıt1
    yanıt1
    Vanlıyamm:

    atma recep vidayada 30 dediniz 1 ay fos çıktı

    3
    5
    yanıtYanıtla
    :

    sallamak bedava

    3
    5
    yanıtYanıtla
    FATİH:

    Ulan 20 bile az Yusuf olsa neyse ABDULKADİr gibi bir oyuncu kaç yılda bir gelir? Yazık yaw medya yine İstanbula çalışıyor :/

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title