Haberler

Yol Kenarında Babalarının Cenazesini Gören Çocuklar, Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Gaziantep'te ayakkabı imalathanesinde çalışan Suriye uyruklu işçi, iş yerinden çıktıktan sonra eve gitmek için yürüdüğü sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yol kenarında babalarının cenazesini gören işçinin eşi ve 3 çocuğu sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Gaziantep'te iş yerinden çıktıktan sonra yolda kalp krizi geçiren Suriye uyruklu Mustafa Mustafa (55), olay yerinde öldü. Bu sırada eve giden çocukları, babalarının yerde yatan cesediyle karşılaşınca sarılarak gözyaşı döktü.

EVE DÖNÜŞ YOLUNDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Olay akşam saatlerinde Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Ayakkabı imalathanesinde çalışan Suriye uyruklu Mustafa Mustafa işten çıktıktan sonra eve gitmek için yürüdüğü sırada bir anda yere yığıldı. Mustafa'yı hareketsiz yerde yatarken görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Mustafa'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

BABALARININ CENAZESİNİ GÖREN ÇOCUKLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yol kenarında babalarının cenazesini gören Mustafa Mustafa'nın eşi ve 3 çocuğu sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Suriyeli babanın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Mustafa Gaziantep Suriye Haberler

500

Yorumlar (42)

Yinemi:

Allah Rahmet eylesin.Cocuk yaşda anne baba kaybi cok zor.Baba sögut agaci gibidir ğölgesi yeter.O gölge kaybolunca güneşin altinda eriyor insan.Birbucuk yil oldu kaybedeli koca insanim aklima geldikce aglarim.Birde onlar daha cocuk Allahim sabirlarini arttir.

40
0
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

İnsan olarak üzülmemek elde değil çok üzücü kahreden ölüm ne söylesek boş

37
0
yanıtYanıtla
TAKA:

ALLAH RAHMET EYLESİN. . . YİNE ÇOCUKLAR ÖKSÜZ. YETİM. . RABBİM KİMSEYİ ANASIZ BABASIZ VATANSIZ BIRAKMASIN. . İNŞALLAH. MÜBAREK RAMAZANA GİRECEĞİMİZ GÜNLERDE. . .

34
0
yanıtYanıtla
İNŞALLAH:

AMİN.

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

Sabır dilemekten başka elden bir şey gelmiyor . Allah rahmet eylesin Ailesinede büyük sabır diliyorum . Sözün bittigi yer .

33
0
yanıtYanıtla
rahmet:

hangi millet olursa olsun acı aynı şekilde can yakıyor allah rahmet etsin

31
0
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH . . . lütfen. . .

yanıt0
yanıt0
Türk kültürü:

Allah rahmet eylesin çoluk çocuğuna sabırlar ihsan eylesin, ailesi için çok zor bir durum

28
0
yanıtYanıtla
RAMAZAN KALDIRAN:

Helal kazanmak çok önemli bir şey.

28
0
yanıtYanıtla
Allah doyursun.:

Bu insan tahminim öyle tahmin ediyorumki asgari üçretle çalıştırılıyor. ve normalda 8 saat çalışması gerekirken. 10-12 saat çalıştırıp. eline 1000-ve 1500 tl ücret ödenmektedir. yani aylığı 1000 tl zar Zor gelmektedir. hangi, iş yerine giderseniz gidin hakkaniyetle ücret ödeyen çok nadir iş yeri vardır. örneğin yerel marketlerde çalışana işçilere bırakın asgari ücreti sigortasını dahi ödemeyip yarı ücret ödenmektdir. Allah böylelerin eline kimseyi düşürmesi.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title